Fodbold nyheder

Vidals mareridt hedder Real Madrid

Af Troels Drasbech

Chileneren har formentlig ikke det bedste forhold til klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arturo Videl er formentlig snart dødtræt af kampe mod Real Madrid i Champions League. Den chilenske midtbanespiller har flere frygtelige kampe mod Los Blancos, med undtagelse af da Juventus slog Madrid ud i 14/15-sæsonen, hvor endnu en blev tilføjet til listen efter gårsdagens kamp mellem Inter og Madrid.

Den 33-årige modtog i går to gule kort inden for 10 sekunder, hvor han med voldsomme, verbale protester over et manglende dømt straffespark blev sendt tidligt i bad. Det andet gule kort skyldtes en ret voldsom bevægelse af chileneren, hvor han stod helt oppe i ansigtet på kampens dommer, Anthony Taylor.

De uheldige episoder mellem Vidal og Madrid startede tilbage i CL-sæsonen 2016/17, hvor han spillede for Bayern München, der stod over for den spanske hovedstadsklub i kvartfinalen. På trods af et mål fra midtbanespilleren blev kampen ikke afrundet med en god slutning, da han senere i kampen brændte et straffespark - Bayern kunne have været kommet foran med 2-0.

I returkampen i Madrid modtog Vidal det røde kort efter 84 minutter, og de røg yderligere ud til Madrid efter et samlet nederlag på 6-3. Frustrationerne fik efterfølgende frit spil fra den 33-årige veteran:

- Det er meget hårdt at blive berøvet en kamp som denne: To mål dømt offside og jeg bliver på forkert vis sendt af banen. Sådan et røveri må ikke ske i en Champions League knockout-kamp, skrev Vidal ifølge Marca.

Et år senere mødtes de to storklubber igen, hvor det denne gang var endnu længere inde i turneringen, nemlig semifinalen. Et opgør Vidal ikke deltog i, da han var under genoptræning fra en knæskade - det afholdt ham dog ikke fra at ytre sin mening endnu en gang efterfølgende:

- Igen! Straffe, for f**nden!, skrev en oprørt Vidal, efter Marcelo angiveligt havde hånd på bolden inde i eget felt, hvilket dommeren ikke dømte.

Yderligere har de to sæsoner med Barcelona fra 2018-2020 garanteret heller ikke blødgjort chilenerens syn på Real Madrid - i den seneste sæson snørrede de sig forbi catalanerne og vandt det spanske mesterskab grundet dårlige præstationer fra Barcelona efter corona-pausen.

Det bringer os tilbage til det nuværende møde med Real Madrid i Champions League, hvor han ej heller i dette forsøg trak sig sejrsrigt ud. Med nederlag på 3-2 og 0-2 i gruppespilskampene samt et rødt kort, der teknisk set kostede Inter muligheden for sejren i går, må det siges, at Vidals mareridt hedder Real Madrid, og han har fortsat ikke fået skovlen under dem.


Mere om Arturo Vidal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik