Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Troels Drasbech

Vidals mareridt hedder Real Madrid

Chileneren har formentlig ikke det bedste forhold til klubben.
Arturo Videl er formentlig snart dødtræt af kampe mod Real Madrid i Champions League. Den chilenske midtbanespiller har flere frygtelige kampe mod Los Blancos, med undtagelse af da Juventus slog Madrid ud i 14/15-sæsonen, hvor endnu en blev tilføjet til listen efter gårsdagens kamp mellem Inter og Madrid.

Den 33-årige modtog i går to gule kort inden for 10 sekunder, hvor han med voldsomme, verbale protester over et manglende dømt straffespark blev sendt tidligt i bad. Det andet gule kort skyldtes en ret voldsom bevægelse af chileneren, hvor han stod helt oppe i ansigtet på kampens dommer, Anthony Taylor.

De uheldige episoder mellem Vidal og Madrid startede tilbage i CL-sæsonen 2016/17, hvor han spillede for Bayern München, der stod over for den spanske hovedstadsklub i kvartfinalen. På trods af et mål fra midtbanespilleren blev kampen ikke afrundet med en god slutning, da han senere i kampen brændte et straffespark - Bayern kunne have været kommet foran med 2-0.

I returkampen i Madrid modtog Vidal det røde kort efter 84 minutter, og de røg yderligere ud til Madrid efter et samlet nederlag på 6-3. Frustrationerne fik efterfølgende frit spil fra den 33-årige veteran:

- Det er meget hårdt at blive berøvet en kamp som denne: To mål dømt offside og jeg bliver på forkert vis sendt af banen. Sådan et røveri må ikke ske i en Champions League knockout-kamp, skrev Vidal ifølge Marca.

Et år senere mødtes de to storklubber igen, hvor det denne gang var endnu længere inde i turneringen, nemlig semifinalen. Et opgør Vidal ikke deltog i, da han var under genoptræning fra en knæskade - det afholdt ham dog ikke fra at ytre sin mening endnu en gang efterfølgende:

- Igen! Straffe, for f**nden!, skrev en oprørt Vidal, efter Marcelo angiveligt havde hånd på bolden inde i eget felt, hvilket dommeren ikke dømte.

Yderligere har de to sæsoner med Barcelona fra 2018-2020 garanteret heller ikke blødgjort chilenerens syn på Real Madrid - i den seneste sæson snørrede de sig forbi catalanerne og vandt det spanske mesterskab grundet dårlige præstationer fra Barcelona efter corona-pausen.

Det bringer os tilbage til det nuværende møde med Real Madrid i Champions League, hvor han ej heller i dette forsøg trak sig sejrsrigt ud. Med nederlag på 3-2 og 0-2 i gruppespilskampene samt et rødt kort, der teknisk set kostede Inter muligheden for sejren i går, må det siges, at Vidals mareridt hedder Real Madrid, og han har fortsat ikke fået skovlen under dem.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER