Fodbold nyheder

Boateng om Messi:
Han er ikke normal

Af Daniel Fisker

Kevin-Prince Boateng følte sig overflødig på træningsbanen hos FC Barcelona, hvor han opdagede, at Lionel Messi er noget særligt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det kom som en overraskelse for de fleste, da Kevin-Prince Boateng i januar 2019 blev udlejet fra Sassuolo til FC Barcelona, hvor han fik et halvt år som lejesvend. Den omrejsende ghaneser troede heller ikke på, at det var selveste Barca, der var interesseret i ham, men derimod lillebror-klubben.

- De seks måneder i Barcelona var utrolige, udtaler Kevin-Prince Boateng ifølge Goal.com.

- I første omgang troede jeg ikke på det. Jeg troede, at det var Espanyol, som var interesserede i mig – ikke det rigtige Barcelona!

Selvom det halve år i Barcelona var en utrolig oplevelse for Boateng, så fik han lyst til at lægge støvlerne på hylden, da han trænede sammen med Lionel Messi. Boateng havde indtil da ment, at Cristiano Ronaldo var den bedste fodboldspiller i verden, men den argentinske troldmand fik ham til at ændre mening.

- Det gjorde mig mundlam at træne med Messi. Jeg havde altid sagt, at Cristiano Ronaldo var den bedste i verden, men Messi er noget særligt. Han er ikke normal.

- Da jeg trænede med ham, følte jeg mig overflødig for første gang i min karriere. Han gjorde utrolige ting. Jeg havde lyst til at sige: ”Jeg er færdig! Jeg stopper med at spille fodbold”.

Boateng vendte tilbage til Sassuolo i sommeren 2019, hvorefter han skiftede til Fiorentina. Her tilbragte han et halvt år, før han skiftede til tyrkiske Besiktas på en seks måneder lang lejeaftale. I slutningen af september måned blev han holdkammerat med den danske angriber Christian Gytkjær i Serie B-klubben Monza.
Mere om Lionel Messi

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik