Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Manchester City var interesseret i Romelu Lukaku, Chelsea er mere end tilfreds med 36-årige Thiago Silva, mens der også er gang i transfer-planerne i Arsenal.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City har overvejet at byde på den tidligere Manchester United-angriber Romelu Lukaku, men ”The Citizens” blev i første omgang afskrækket af Inters priskrav. (Sun)

Jürgen Klopp har lovet Takumi Minamino, at hans tid i Liverpool nok skal komme. Der er dog lang vej til, at japaneren bliver fast mand i Liverpools startopstilling. (Mail)

Liverpool må betale 225 millioner kroner, hvis ”The Reds” vil have fingrene i Ajax-forsvareren Perr Schuurs. (Sun)

Manchester City-manageren Pep Guardiola har understreget, at engelske klubber altid er dårligt stillede i europæiske turneringer. ”Pep” er dog sikker på, at Manchester City kan overvinde deres Champions League-forbandelse. (Mail)

Mikel Arteta har planer om at lade Nicolas Pepe revanchere weekendens røde kort. Arsenal-managerens plan består således i at lade ivorianeren starte inde, når ”The Gunners” torsdag aften møder Molde i Europa League. (Mirror)

Den engelske landstræner Gareth Southgate har udpeget Bayern München-talentet Jamal Musiala som den næste teenager, der får sit gennembrud på det engelske landshold. (Mail)

Arsenal holder et vågent øje med 17-årige Yunus Musah, som har en fortid på Premier League-klubbens ungdomshold. Everton, Leeds og Wolverhampton er også interesserede i Valencia-kantspilleren, som også spiller på det amerikanske landshold. (90 min)

Arsenal er også interesseret i Sheffield United-midtbanespilleren Sander Berge, selvom ”The Gunners” gik glip af at få fingrene i den 22-årige nordmand i januar-transfervinduet, da han skiftede fra Genk til Sheffield United. (VG)

Real Madrid har tilbudt angriberen Mariano Diaz til West Ham. Der bliver i så fald tale om en lejeaftale i januar-transfervinduet, hvorefter Premier League-klubben har mulighed for at købe den 27-årige angriber. (Sun)

Chelsea har allerede taget hul på kontraktforhandlingerne med brasilianske Thiago Silva, hvorfor den 36-årige forsvarsspiller kan tænkes at blive på Stamford Bridge i yderligere et år – indtil 2022. (Tuttomercato)

Ajax er interesseret i at underskrive en forhåndskontrakt med Crystal Palace-venstrebacken Patrick van Aanholt, når januar-transfervinduet åbner. (Football Insider)

Arsenal kommer til at holde et møde med kantspilleren Nicolas Pepe. Mødet skal dreje sig om det røde kort, ivorianeren fik mod Leeds i weekenden. Det betyder dog sandsynligvis ikke, at den 25-årige kantspiller skal forlade ”The Gunners” – på en lejeaftale – i januar-transfervinduet. (Times)

Arsenal har ingen planer om at byde på danske Christian Eriksen, mens Borussia Dortmund og Paris Saint-Germain dog fortsat er interesserede i den 28-årige dansker. (Star)

Den tidligere Manchester United-midtbanespiller Paul Scholes understregede, at der har været mange spillere, som Sir Alex Ferguson ikke ville have hentet til Manchester United, da han satte spørgsmålstegn ved klubbens transferstrategi. (Star)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik