Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Raymund Nelausen

I dagens rygter fra Europa er der stort fokus på Christian Eriksen, da forskellige medier sender ham væk fra Inter. Blandt andet rygtes han til Real Madrid i en stor byttehandel.

Article image
Ritzau-Scanpix

Dagens helt store rygte kommer fra Sky Germany, som i dag melder, at Christian Eriksen skulle være på vej til Real Madrid i en stor byttehandel. Real Madrid vil gerne have danskeren til klubben, og de vil tilbyde Inter Isco i bytte (Sky Germany)

Der er dog flere rygter angående den danske landsholdsspiller, da Tuttomercatoweb mener at vide, at Borussia Dortmund stadig er interesseret i Christian Eriksen, og at de vil gå efter ham i januar transfervinduet (Tuttomercatoweb).

Henrikh Mkhitaryan er tæt på at forlænge sin kontrakt med Roma. Han står ellers til at forlade klubben til sommer, men parterne er blevet enige om en ny aftale, som de vil præsentere inden årsskiftet (Gazetta Dello Sport).

Den tidligere Ajax-angriber Siem de Jong står uden kontrakt, men det kan snart være fortid. Han skulle angiveligt have en aftale på plads med den hollandske klub Heerenveen, som gerne vil hente de Jong til klubben på en fri transfer (Voetbal International).

Takefusa Kubo vil ikke længere blive i Villarreal, da han gerne vil tilbage til Real Madrid. Japaneren er ellers udlejet til Villarreal, men han har ikke fået meget spilletid. Kubo vil derfor tilbage til Madrid for at undgå, at hans karriere går i stå (El Periodico Mediterraneo).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik