Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Raymund Nelausen

Her er dagens internationale rygter, hvor blandt andet Christian Eriksen rygtes til Premier League, og at FC Barcelonas jagter en erstatning for Gerard Pique.

Article image
Ritzau-Scanpix

Heller ikke i weekenden kom danske Christian Eriksen på banen for Inter. Ifølge Corriere dello Sport og Goal har danskeren fået lov til at forlade klubben til januar, hvor Manchester United angiveligt skulle være interesseret (Corriere dello Sport, Goal).

FC Barcelona leder desperat efter en erstatning for Gerard Pique, der netop er blevet knæskadet. De har dermed intensiveret jagten på Manchester Citys Eric Garcia og går efter ham til januar (Manchester Evening News).

Lyon søger en erstatning for Memphis Depay, der senest forlader klubben til næste sommer. I den forbindelse har de fået øjnene op for Islam Slimani fra Leicester City (Le 10 Sport).

Real Betis forsøger at hente en FC Barcelona-spiller i januar. De vil enten hente Riqui Puig eller Carles Alena, da de har skadesproblemer i deres offensiv. Real Betis overvejer dog kun lejeaftaler for de to FC Barcelona-spillere (Estadio Deportivo).

Federico Bernardeschi skulle efter sigende være en presset mand i Juventus. Han har frem til januar til at bevise, hvorvidt klubben skal beholde ham, da Andrea Pirlo er usikker på, hvorvidt han har brug for Bernardeschi. Hans kontrakt udløber i 2022 (Calcio Mercato).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik