WBA
B. Fernandes (56)
Asbjørn Steffensen

Manchester United sejrer knebent over West Bromwich

10 minutters VAR-show blev afgørende i Manchester Uniteds sejr over West Bromwich.
Manchester United var uden flere af deres profiler i lørdagens sene aften-kamp i Premier League mod West Bromwich. Paul Pogba var ude med en skade efter at være returneret fra den franske landsholdslejr. Manchester United lå inden aftenens kamp på en skuffende 14. plads, mens West Bromwich med deres første sejr til gode denne sæson lå lige under nedrykningsstregen.

Kampen startede meget langsomt, og Manchester United hade svært ved at få sat deres hurtige offensiv-spillere i gang. De få gange hjemmebaneholdet kom frem til chancer, var West Bromwich's målmand Sam Johnstone sikker mellem stængerne.

Udeholdet største chance kom kort før halvleg, da anfører Kyle Bartley steg højere til vejrs end Harry Maguire og med baghovedet vippede et indlæg lige over mål. Ellers var første halvleg en chancefattig og til tider kedelig affære, og holdene kunne gå til pause ved den sigende stilling 0-0.

Al den dramatik og vi blev frarøvet i første halvleg blev fyret af på anden halvlegs første ti minutter. Først begik Bruno Fernandes straffespark, hvilket dommeren anullerede efter at have set den igennem igen. Derefter blev Manchester United tildelt straffespark i den anden ende, som førnævnte Fernandes skulle tage sig af. Hans forsøg blev pillet af Johnstone, men skulle sparkes om, da han forlod mållinjen for hurtigt. I hans andet forsøg skuffed Fernandes ikke og sendte De Røde Djævle i front.

Resten af anden halvleg foregik i nogenlunde samme tempo som første uden de store chancer. Manchester United vinder altså hverken overbevisende eller kønt 1-0 over oprykkerne fra West Bromwich.