Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Christian Eriksen, som er på blokken i Paris Saint-Germain, og Martin Braithwaite kan snart være fortid i deres respektive klubber.

Article image
Ritzau-Scanpix

Paris Saint-Germain vil forsøge at købe dansk Christian Eriksen for 150 millioner kroner. Den danske kreatør har endnu ikke formået at bide sig fast i startopstillingen hos Inter, som han skiftede til i januar måned. (Todofichajes)

Borussia Dortmund-angriberen Erling Braut Haaland er efter sigende Real Madrids plan b, hvis ”Los Blancos” ikke når til enighed med Paris Saint-Germain om Kylian Mbappé. (Sport)

FC Barcelona vil skille sig af med danske Martin Braithwaite samt den franske kantspiller Ousmane Dembélé, som skal erstattes af to hollandske angribere: Memphis Depay fra Olympique Lyon og Myron fra AZ Alkmaar. (Todofichajes)

UEFA overvejer at udvide gruppespillet i Champions League fra 32 hold til 36 hold, som i så fald skal spille ti kampe i løbet af gruppespillet. Ændringen skal, hvis den bliver til noget, træde i kraft i 2024/25-sæsonen. (Telegraph)

UEFA kommer til at nedskære præmiepengene i de europæiske turneringer i de næste fem år, fordi så mange penge er gået tabt i løbet af coronakrisen. (Times)

Den karismatiske træner Maurizio Sarri står forrest i køen til at overtage trænerjobbet i Fiorentina, hvis Firenze-klubben vælger at fyre Giuseppe Iachini. (Calcio Mercato)

I Juventus er man sikker på, at man kan overtale den argentinske offensivspiller Paulo Dybala til at underskrive en kontraktforlængelse. (Tuttosport)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - LazioChampions League - Ferencváros - BarcelonaChampions League - Manchester U - Paris SGChampions League - Sevilla - Chelsea