Fodbold nyheder

Derfor blev Sviatchenko ikke solgt

Af Annemette Svane

FC Midtjylland valgte ikke at sælge Erik Sviatchenko til Trabzonspor, og det var der flere grunde til.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det blev ikke til et salg af Erik Sviatchenko i FC Midtjylland til den tyrkiske klub Trabzonspor i den forgangne transfervindue, selvom at der var stor interesse. Ifølge Tipsbladet har bestyrelsesformand i FCM, Rasmus Ankersen, fortalt til podcasten ”Sort Snak”, hvorfor salget ikke blev en realitet:

- Det er rigtigt, at der var interesse på Erik fra Trabzonspor. Nu har vi en forhistorie med Trabzonspor, de har jo købt en af vores spillere tidligere. Og så er det jo sådan, at hvis du går ind i en butik og køber en vare, men lige glemmer at betale for den, når du går ud igen, så næste gang du kommer og banker på i butikken, er det måske ikke så let at handle med dem. Det var tilfældet med Trabzonspor, og det var en af grundene til, at det blandt andet ikke blev til noget.

- Men det er klart, det har været et mål for os at holde på vores profiler, og Erik er en af dem. En af de allerstørste profiler på holdet. Han er en vigtig del. Og når du kommer ind i den sidste del af vinduet, er det svært at erstatte en spiller af den kaliber, og derfor skal prisen selvfølgelig også være derefter. Så kommer du til at skulle betale premium på de spillere, du skal have ind i stedet for, og du skal også have et premium på de spillere, du sælger, og der gik tingen så bare ikke op i en højere enhed.

Mere om Erik Sviatchenko

Mere om FC Midtjylland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik