Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Manchester United nægter at opgive Jadon Sancho, men kigger alligevel på alternativer, mens Tottenham overvejer deres næste træk i jagten på Inters forsvarsgeneral Milan Skriniar.

Article image

Manchester United nægter at opgive jagten på Borussia Dortmunds engelske landsholdsspiller Jadon Sancho. (ESPN)

Manchester United har planer om at give Daniel James lov til at slutte sig til Leeds United på en lejeaftale, men kun hvis ”The Red Devils” formår at hente Jadon Sancho til Old Trafford. (Sun)

Manchester United kigger på Watford-kantspilleren Ismaila Sarr, hvis ikke det lykkes at købe Jadon Sancho i Borussia Dortmund. (Mail)

Bayern München overvejer i øjeblikket at byde på den ombejlede Norwich City-højreback Max Aarons. (Mail)

Tottenham overvejer deres næste træk i jagten på Inters forsvarsgeneral Milan Skriniar. Inter holder dog fast i at ville have 447 millioner kroner for den 27-årige slovak, hvilket Tottenham ikke vil betale. (Guardian)

Everton og Leicester City er begge interesserede i Chelseas franske forsvarsspiller Kurt Zouma. (Le10 Sport)

Tottenham får måske fingrene i den tyske forsvarsspiller Antonio Rüdiger, som ikke ligefrem er i kridthuset i Chelsea. (Sky Sports)

Sheffield United har tilbudt Liverpool 139 millioner kroner for den engelske U21-landsholdsspiller Rhian Brewster. ”The Blades” er ydermere parate til at inkludere en tilbagekøbsklausul i en eventuel aftale. (Sun)

Everton-manageren Carlo Ancelotti forventer ikke, at den engelske kantspiller Theo Walcott forlader Premier League-klubben i dette transfervindue. (Mail)

AC Milan er interesserede i at leje Manchester Uniteds portugisiske højreback Diogo Dalot. (Sky Sports Italia)

SS Lazio forhandler i øjeblikket med Manchester United om at hente den brasilianske midtbanespiller Andreas Pereira til Rom på en etårig lejeaftale, som ydermere skal indbefatte en købsoption. (Telegraph)

Tottenhams argentinske forsvarsspiller Juan Foyth er på blokken i Valencia. (COPE)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - ZenitChampions League - Juventus - BarcelonaChampions League - Manchester U - RB Leipzig