Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Inter vil forsøge at bytte sig til N'Golo Kante, mens Genoas danske trio måske får en ny holdkammerat fra Tottenham.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelsea har modtaget et bud på N’Golo Kante fra Inter, som blandt andet indebærer, at ”The Blues” får Marcelo Brozovic til gengæld for den franske verdensmester. (Guardian)

Arsenals angrebsprofil Pierre-Emerick Aubameyang er på vej til at underskrive en treårig kontraktforlængelse, som samtidig gør ham til den bedst betalte spiller i klubben. (Athletic)

Manchester United-forsvareren Chris Smalling har ikke trænet med resten af holdet i denne uge, fordi han nærmer sig et permanent skifte til AS Roma, som han var udlejet til i den forgangne sæson. (Telegraph)

Liverpool-midtbanespilleren Georginio Wijnaldum har haft gunstige samtaler med manageren Jürgen Klopp om hollænderens fremtid i Liverpool. Rygterne har på det seneste sendt Wijnaldum, som har et år tilbage af sin kontrakt med Liverpool, væk fra Anfield. (Sky Sports)

Tottenham-venstrebacken er tæt på at kunne vinke farvel til Premier League og i stedet slutte sig til Serie A-klubben Genoa – hvor han kan blive holdkammerat med den danske trio Lasse Schöne, Peter Ankersen og Lukas Lerager. (Team Talk)

West Ham forhandler i øjeblikket med Jack Wilshere om at ophæve den tidligere engelske landsholdsspillers kontrakt med gensidig forståelse. (Mail)

Arsenal-målmanden Emiliano Martinez er enig med Aston Villa om en fireårig kontrakt, der sikrer argentineren en ugeløn på 484.000 kroner, mens Arsenal kan se frem til en transfersum på mere end 120 millioner kroner. (Independent)

Manchester Uniteds brasilianske midtbanespiller Fred har afvist rygterne om, at han kan være på vej til Galatasaray denne sommer. (Four Four Two)

West Bromwich forhandler i øjeblikket med den tidligere Chelsea-forsvarer Branislav Ivanovic, som kan hentes på en fri transfer, fordi han netop har forladt Zenit Skt. Petersborg. (Telegraph)

Aston Villa-angriberen Mbwana Samatta kan forlade Premier League-klubben denne sommer, selvom det kun er otte måneder siden, at den 27-årige tanzanianer gjorde sit indtog i klubben. (Mail)

Den tidligere Manchester United-midtbane Ravel Morrison forhandler i øjeblikket med Æresdivision-klubberne Vitesse Arnhem og Utrecht. Den 27-årige jamaicaner har denne sommer forladt Sheffield United. (Mail)

Liverpools walisiske talent Ben Woodburn er på vej til at slutte sig til hollandske Sparta Rotterdam på en lejeaftale, der skal gælde hele den kommende sæson. (Standard)

Newcastle United har tilbudt Lille 258 millioner kroner for midtbanespilleren Boubakary Soumare, men Ligue 1-klubben har afvist buddet på den 21-årige franskmand. (Fabrizio Romano)

Fulham er interesseret i at leje Benfica-midtbanespilleren Florentino Luis i den kommende sæson, hvorefter Premier League-oprykkerne vil have mulighed for at købe den 21-årige portugiser for 218 millioner kroner. (Sun)

Wolverhampton har tilbudt FC Porto 177 millioner kroner for kantspilleren Jesus Corona, men dette bud har Liga NOS-klubben afvist. Den mexicanske landsholdsspiller har en frikøbsklausul på 218 millioner kroner i sin kontrakt. (Mail)

Paris Saint-Germain-træneren Thomas Tuchel har udelukket, at den franske hovedstadsklub kommer til at hente Arsenal-midtbanespilleren Matteo Guendouzi denne sommer. (Sun)

Southampton forhandler i øjeblikket med ejeren af Ligue 1-klubben Bordeaux Joseph DaGrosa, som efter sigende kan købe Premier League-klubben for 1,6 milliard kroner. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik