Fodbold nyheder

Lucas Andersen bruger Obama

Af Torsten Brix

AaB-lederen mener, at ”Fodbold er jo bare fodbold”…
Article image
Ritzau-Scanpix
- Et par fejlafleveringer i en kamp gør jo ikke mig til en dårligere leder eller fratager mig retten til at dirigere. Tværtimod er jeg præcis den samme bag ved min præstation.


Sådan siger Lucas Andersen i dagens udgave af Jyllands-Posten. Han har fundet inspiration hos den tidligere amerikanske præsident Barack Obama, hvilket han giver følgende forklaring på:

- Han stræbte efter, at alle medarbejderne i staben skulle være glade for at gå på arbejde, og at han hver dag skulle spise aftensmad med sin familie kl. 18.30, uanset hvor grimt det stod til i verden. Det var et fedt perspektiv. Uanset hvor svært det står til i livet, skal man som leder ikke give afkald på sit fundament. Når en mand som Obama kunne leve sådan, kan anføreren i AaB også tillade sig at tænke i de retninger.

- Da jeg i juli blev skadet mod Sønderjyske i pokalfinalen, som vi tabte, kom jeg hjem til min familie, og så sagde min kæreste til vores lille søn, at far er ked af det, fordi han har ondt i benet. Min søn svarede, at han også havde ondt i sin skulder. Det var meget ... ja, jeg kunne ikke lade være med at grine. Det var rammende. Fodbold er jo bare fodbold, og det er menneskerne og livet omkring dig, der skaber fundamentet.


Mere om Lucas Andersen

Mere om AaB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik