Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Jonathan Kjær Troelsen

Transfer-amok: Everton henter tredje midtbanespiller indenfor fire dage

Everton-fansene skal til at lære endnu en ny midtbanespiller at kende.
Tirsdag aften har Everton præsenteret endnu en ny midtbanespiller. Der er tale om franskmanden Abdoulaye Doucoure, som har været en stor profil i Watford de seneste sæsoner. Sky Sports skriver, at Everton betaler 165 millioner kroner for den 27-årige midtbanespiller, som får en kontrakt indtil 2023.

Doucoure er Merseyside-klubbens tredje midtbane-indkøb indenfor fire dage. I lørdags blev brasilianeren Allan præsenteret, og i går var det James Rodriguez, som blev offentliggjort. Dermed kan Everton potentielt stille med en helt ny midtbane, når de starter den kommende sæson på søndag, hvor Tottenham er modstanderen.

Den 27-årige midtbanespiller var i forgangne sæson en del af det Watford-mandskab, som endte sæsonen med at rykke ned. Derfor er skiftet til Everton et skridt op ad ifølge franskmanden selv.

- Det var den eneste klub, som jeg ønskede at skifte til. Everton har en stor historie i engelsk fodbold, og det er et godt skridt op ad for mig i min karriere. Jeg er rigtig glad for nu at kan kalde mig for Everton-spiller, og jeg glæder mig til fremtiden, siger Doucoure til Evertons hjemmeside.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER