Fodbold nyheder

Manchester Uniteds Dortmund-fiaskoer

Af Daniel Fisker

talkSPORT har samlet en række Dortmund-spillere, som det ikke lykkedes Manchester United at få fingrene i.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sommerens måske største transferrygte sender Jadon Sancho fra Borussia Dortmund til Manchester United. ”The Red Devils” er dog tidligere blevet efterladt med en lang næse, når det kommer til at gafle tidligere eller nuværende Borussia Dortmund-spillere.

Ilkay Gundogan

Sir Alex Ferguson var i 2013 interesseret i at erstatte Paul Scholes med den daværende Borussia Dortmund-spiller Ilkay Gündogan. Den tyske landsholdsspiller blev dog i Borussia Dortmund indtil 2016, hvor han skiftede til Manchester City.

Mats Hummels

Manchester United er flere gange – over en årrække – blevet sat i forbindelse med Mats Hummels. I 2016 forlod Hummels Borussia Dortmund til fordel for Bayern München. Dengang var Manchester United ivrige efter at komme den sydtyske storklub i forkøbet.

Sidste sommer vendte Hummels tilbage til Borussia Dortmund, men også her lurede Manchester United i kulissen. ”The Red Devils” lokkede efter sigende med en tungere lønningspose til Hummels, som dog foretrak at spille i en Champions League-klub.

Marco Reus

Manchester United har længe beundret Marco Reus, som har spillet i Borussia Dortmund siden 2012. Rygterne har talrige gange sendt den 31-årige tysker til Old Trafford, men Reus har tilsyneladende aldrig haft interesse i at flytte fra Dortmund.

Erling Haaland

Borussia Dortmund fik i januar fingrene i Erling Haaland, som i Red Bull Salzburg havde scoret 28 mål i 22 kampe – heraf otte mål i Champions League. Den unge nordmand med en frikøbsklausul på 150 millioner kroner var derfor et eftertragtet navn på transfermarkedet – også i Manchester United.

20-årige Haaland valgte dog Borussia Dortmund, som han efterfølgende har taget med storm. I anden halvdel af sæsonen blev det til 16 mål i 18 kampe for ”Die Schwarzgelben”.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik