Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Stefan Lindahl

Dagens engelske rygter følger nedenfor.

Article image
Ritzau-Scanpix

Der er stor interesse i Bournemouths midtbanespiller David Brooks, som Premier League-klubberne Liverpool, Everton, Tottenham og West Ham alle gerne vil have. (Star)

Dean Henderson kan se frem til endnu en sæson udlånt fra Manchester United, da klubbens manager Ole Gunnar Solskjær ser det som en umulig opgave at holde alle klubbens keepere glade, hvis Henderson skal være en del af førsteholdstruppen. (Standard)

Liverpool og Olympiakos er enige om overgangssummen for den græske venstre back Kostas Tsimikas, men en kontrakt med spilleren er stadig ikke på plads. (Liverpool Echo)

Det forventes dog, at Tsimikas underskriver en fire-årig aftale med Liverpool, som vil indbringe ham 412.000 kr. om ugen. (Guardian)

Hvis Tsimikas skifter til Liverpool, så mister Leicester City deres ønskede erstatning for Ben Chilwell, hvis englænderen smutter til Chelsea. (Leicester Mercury)

Pierre-Emile Højbjerg har sit lægetjek i Tottenham i dag mandag, før danskerens skifte til London-klubben bliver officielt. (Sky Sports)

Crystal Palace har sat et prisskilt på den belgiske angriber Christian Benteke, som man gerne vil af med for at frigøre løn- og transferkroner i jagten på Watfords Ismaila Sarr. (Mail)

Wigans nedrykning til League One har fået Sheffield United til at øjne deres amerikanske venstre back Antonee Robinson, som Premier League-klubben vil give 12 mio. kroner for. (Sun)

Arsenal kan miste deres back-up-keeper Emiliano Martinez, der ser fast førsteholdsfodbold som en nødvendighed, hvis han skal beholde sin plads på det argentinske landshold. (Evening Standard)

Leeds vil lave fem signings i dette transfervindue. To af dem er rumænske Nicolae Stanciu fra Slavia Prag og Chelseas Conor Gallagher. (Mail)

Arsenal er klar til at betale de resterende 148 mio. kroner af Mesut Özils kontrakt, hvis det betyder, at han forlader klubben. (Mirror)

Willian skifter til Arsenal på en tre-årig kontrakt, hvor der er mulighed for at forlænge med yderligere en sæson. (Telegraph)

Manchester City håber, at Manchester United trækker sig i kampen om Napolis forsvarsklippe Kalidou Koulibaly, så man undgår en bud-krig. (Manchester Evening News)

Arsenals manager Mikel Arteta er klar til at sælge uruguayanske Lucas Torreira, hvis det kan frigive midler, som gør en transfer af Thomas Partey fra Atletico Madrid mulig. (Express)

Liverpool er klar til at tilbyde deres 19-årige walisiske back Nico Williams en ny fem-årig kontrakt. (Goal)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik