Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Raymund Nelausen

Manchester United vil sige farvel til flere spillere for at få råd til sommerens forstærkninger, Philippe Coutinho som kommende Arsenal-spiller og Liverpools jagt efter en argentiner. Dette er dagens rygter fra England.

Article image
Ritzau-Scanpix

Ainsley Maitland-Niles ser ud til at være færdig hos Arsenal. Den 22-årige højreback har kontrakt med London-klubben frem til 2023, men jagter regelmæssig spilletid, da det kun er blevet til 18 kampe i denne sæson. Både klubber i England og Tyskland er angiveligt interesseret i englænderen (The Athletic).

Philippe Coutinho kan være på vej til Premier League. Han er en færdig mand hos FC Barcelona, som jagter midler til at finansiere købet af Lautaro Martinez. De har derfor tilbudt Coutinho til både Arsenal og Newcastle. Det er dog ikke kun et salg, som er aktuelt, da en lejeaftale også er en mulighed (Liverpool Echo).

Manchester United siger farvel til blandt andet Jesse Lingard og Phil Jones. United-klubben går efter at hente forstærkninger i sommerens transfervindue, og derfor sælger de ud af deres trup. Her er spillere som Jesse Lingard, Chris Smalling, Marcos Rojo og Phil Jones sat til salg, og derfor ikke længere en del af Ole Gunnar Solskjærs planer (Mirror).

Liverpool og Leeds er begge interesseret i at tilknytte Norwich-spilleren Emiliano Buendia. Den 23-årige argentiner har været blandt Norwichs bedste spillere i denne sæson, og er ikke interesseret i at følge med ned i Championship (TalkSport).

Manchester United er kun villige til at betale overgangssummen på næsten 900 millioner kr. for Dortmunds Jadon Sancho, hvis de formår at kvalificere sig til næste sæsons Champions League (Bild).

Manchester City har set sig varme på Raul Jimenez fra Wolverhampton. “Wolves” ønsker at beholde mexicaneren, men det kan være svært, hvis de ikke formår at kvalificere sig til Champions League. Pep Guardiola ser derfor en mulighed i at hente Jimenez, men det bliver ikke billigt, da han har kontrakt med Wolverhampton frem til 2023 (ESPN).

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Manchester C - Real MadridChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea