Fodbold nyheder

Talent forlader AaB

Af Torsten Brix

Bittert for den nordjyske Superliga-klub…

Article image

- Hvad synes du selv? Jeg bliver helt klart rykket ned og frataget en målchance… men hvad pokker. Vi vandt, og det var det vigtigste…

Sådan sagde den blonde angriber Søren Tengstedt til Indkast.dk inden han smilende forlod Danmarks nordligste Superliga stadion – efter deres sejr over Brøndby. Nu forlader han dog AaB helt og det virker til at pine den nordjyske klub. Sportschef Inge André Olsen skulle gentagende gange have forsøgt at få Søren Tengstedt til at genoverveje sin beslutning om at forlænge kontrakten, der udløber 31. juli, men det er ikke lykkedes.

- Vi ser et potentiale i Søren og ville gerne have haft ham med videre, og derfor er vi selvfølgelig også ærgerlige over hans valg, men det må vi respektere, og Søren ønskes fra vores side al muligt held og lykke i fremtiden, siger Inge André Olsen i en pressemeddelelse, hvori hovedpersonen siger:

- For mig handler det udelukkende om, at jeg gerne vil prøve noget nyt, og derfor har jeg valgt at finde en anden klub fra den kommende sæson, men jeg vil gerne takke alle i AaB for mine syv år i klubben.


Mere om Søren Tengstedt

Mere om AaB

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik