Fodbold nyheder

Spurs-manager kalder diskussion smuk

Af Nicolai Christensen

I gårsdagens kamp mellem Spurs og Everton var det noget andet end kampen, der kom i fokus efterfølgende.

Da Tottenham og Everton i går mødtes på Tottenham Hotspur Stadium var det ikke selve spillet i kampen, som blev diskuteret efter, det var derimod en episode, der udspillede sig lige inden holdene gik til pause. I det sekund kampens dommer, Graham Scott, fløjtede til pause blev Spurs-anfører, Hugo Lloris, utilfreds med et ikke eksisterende tilbageløb fra den sydkoreanske kantspiller, Heung-Min Son. Lloris råbte efter Son, og det så ud til at de skulle til at gå i kødet på hinanden, men nogle af holdkammeraterne fik dog hurtigt afværget situationen, og de gik begge utilfredse ned til pause.

- Det er smukt. Jeg var kritisk overfor mine spillere – de var ikke kritiske nok overfor sig selv. Jeg befalede de skulle være mere krævende af hinanden, siger Jose Mourinho efter kampen til Mirror.

Episoden lod ikke til at være gået Spurs-manageren på, der i går fik sin sejr nummer 200 som manager i Premier League. Det lød derimod som om, at det var noget som Mourinho lidt havde ventet på. Det så da også ud til at de to kamphaner efter kampen havde glemt kontroversen og var kommet videre.

- Det hører bare til i omklædningsrummet. Ude på banen kan du sige hvad du vil. Hvad der skete er bare en del af fodbold en gang imellem, lød det fra Hugo Lloris, da han blev spurgt ind til episoden af Skysports.

Om kontroversen er ovre kan vi vente med at se til næste gang Spurs skal i kamp igen, som de skal igen på torsdag på udebane imod Bournemouth.

Mere om Tottenham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Juventus - LyonChampions League - Manchester C - Real MadridChampions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea