Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Troels Drasbech

Jordan Henderson hylder trio

Henderson har takket tre mænd for deres hjælp på vejen mod at blive mesterskabsvindende Liverpool-kaptajn.
Jordan Henderson er Anfields første titel-vindende kaptajn siden Alan Hansen tilbage i 1990, da mandskabet sikrede titlen den 25. juni efter Manchester City snublede mod Chelsea.

Inden dagens Premier League-opgør mod Aston Villa har kaptajnen brugt sin spalteplads i kampprogrammet til at hylde tre mænd, der har hjulpet den 30-årige med sin udvikling fra uønsket til at skulle løfte PL-trofæet.

I sin introduktion fortæller han, at han kunne udfylde hele kampprogrammet med at takke folk, englænderen er taknemmelig over for - de tre udvalgte er dog ikke direkte tilknyttet den nuværende Liverpool-trup:

- Først og fremmest: Sir Kenny Dalglish. Natten hvor vi vandt mesterskabet, så jeg, hvor emotionel Kenny var direkte efter kendsgerningen. Det rørte mig. Sammen med Damien Comolli (daværende Liverpool-scout, red.) var han årsagen til, at jeg fik muligheden i Liverpool. Jeg vil være ham for evigt taknemmelig.

- Den anden er Brendan Rodgers. Brendan får ikke den kredit, han fortjener, for sin rolle i Liverpools udvikling som klub. Han var enormt værdsat af spillerne.

- Den tredje er Steven Gerrard. Det er umuligt at opsummere vigtigheden af Stevie til det moderne Liverpool, og det vi opnår sammen lige nu.

- Uanset hvem du snakker med i omklædningsrummet, fra den ældste til den yngste, vil de alle fortælle dig, at følge i Gerrards fodspor var en massiv faktor til at underskrive med Liverpool.

- Det var det for mig, og jeg var så heldig at spille ved siden af ham for klub og landshold, afslutter Henderson sin hyldest.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER