Fodbold nyheder

Jordan Henderson hylder trio

Af Troels Drasbech

Henderson har takket tre mænd for deres hjælp på vejen mod at blive mesterskabsvindende Liverpool-kaptajn.

Article image
Ritzau-Scanpix

Jordan Henderson er Anfields første titel-vindende kaptajn siden Alan Hansen tilbage i 1990, da mandskabet sikrede titlen den 25. juni efter Manchester City snublede mod Chelsea.

Inden dagens Premier League-opgør mod Aston Villa har kaptajnen brugt sin spalteplads i kampprogrammet til at hylde tre mænd, der har hjulpet den 30-årige med sin udvikling fra uønsket til at skulle løfte PL-trofæet.

I sin introduktion fortæller han, at han kunne udfylde hele kampprogrammet med at takke folk, englænderen er taknemmelig over for - de tre udvalgte er dog ikke direkte tilknyttet den nuværende Liverpool-trup:

- Først og fremmest: Sir Kenny Dalglish. Natten hvor vi vandt mesterskabet, så jeg, hvor emotionel Kenny var direkte efter kendsgerningen. Det rørte mig. Sammen med Damien Comolli (daværende Liverpool-scout, red.) var han årsagen til, at jeg fik muligheden i Liverpool. Jeg vil være ham for evigt taknemmelig.

- Den anden er Brendan Rodgers. Brendan får ikke den kredit, han fortjener, for sin rolle i Liverpools udvikling som klub. Han var enormt værdsat af spillerne.

- Den tredje er Steven Gerrard. Det er umuligt at opsummere vigtigheden af Stevie til det moderne Liverpool, og det vi opnår sammen lige nu.

- Uanset hvem du snakker med i omklædningsrummet, fra den ældste til den yngste, vil de alle fortælle dig, at følge i Gerrards fodspor var en massiv faktor til at underskrive med Liverpool.

- Det var det for mig, og jeg var så heldig at spille ved siden af ham for klub og landshold, afslutter Henderson sin hyldest.


Mere om Jordan Henderson

Mere om Liverpool

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik