Fodbold nyheder

Adama Traores fremtid er usikker

Af Troels Drasbech

Den bomstærke, lynhurtige kantspiller har en uforudsigelig sommer foran sig.

Article image
Ritzau-Scanpix

Wolves-manager Nuno Espirito Santo indrømmer, at han ikke ved om Adama Traore vil være at finde i klubben efter denne sommer. Liverpool har været kædet sammen med kantspilleren, der leverede et imponerende indhop mod West Ham i weekenden. Det skriver Sky Sports.

Den 24-årige ændrede kampen efter sin indskiftning, hvor han med sin fart, styrke og kvalitet i den sidste tredjedel af banen assisterede til begge scoringer i klubbens 2-0-sejr.

Da Nuno blev spurgt om, Traores fremtid stadig vil være på Molineux, svarede træneren:

- Jeg ved det ikke. Han er her nu, han har trænet godt og han er klar til at spille imorgen.

- Det er dag for dag - ingen spekulationer - og vi fokuserer på vores målsætninger samt kampen mod Bournemouth, udtalte Nuno til Sky Sports.

Traore har udviklet sig et ry som værende en effektiv indskiftningsspiller, men den tidligere Barcelona-knægt er ved at presse på for en fast startplads efter en imponerende sæson.

- Han skal fortsat arbejde hårdt - Adama er en speciel spiller, han er unik og han har en øjeblikkelig påvirkning på kampen, når han er inde.

- Han har ting, der skal forbedres og efter det, så er det vores arbejde at bruge ham rigtigt efterfølgende, afsluttede manageren.

Adama Traore har en markedspris på cirka 225 millioner kroner ifølge Transfermarkt.

Mere om Adama Traoré

Mere om Wolverhampton

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik