Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Spanien: La Liga
FT
1 - 2
(0 - 0)
Sociedad
Real Madrid
M. Merino (83)
S. Ramos (50), K. Benzema (70)
Christian Bang Jensen

Zidane 'generet' af dommersnakken

Real Madrid-træner Zinedine Zidane er generet af snakken om dommerhjælp, som Real Madrid bliver beskyldt for at modtage. Han mener i stedet, at man skal fokusere på spillet på banen.
I La Ligas første tre kampe efter coronapausen er det lykkes Real Madrid at indhente og overhale FC Barcelona i stillingen. Men flere gange har tvivlsomme dommerkendelser gået Real Madrids vej, og søndagens sene sejr over Real Sociedad er ingen undtagelse.

Tre afgørende gange i kampen gik de tvivlsomme kendelser ”Los Blancos’” vej. Sergio Ramos scorede føringsmålet på et straffespark, efter Vinicius Junior måske, måske ikke blev væltet i feltet. Belgiske Adnan Januzaj udlignede føringen, men målet blev underkendt for offside. I anden halvleg scorede Karim Benzema et mål, hvor han tog bolden med, med skulderen. Efter et VAR-tjek blev målet anderkendt, og dermed vandt Real Madrid opgøret.

Efter kampen kom der godt gang i både sociale medier og pressen. Flere steder kunne man læse teksten ”Asi gana Madrid,” oversat: ”Sådan vinder Madrid.” En slagsang som ofte bliver sunget på de spanske stadioner, når tilskuerne mener, at Real Madrid får for meget dommerhjælp.

I hovedstadsklubben er træner Zinedine Zidane træt af den heftige snak om dommere.

- Det, der generer mig, er, at vi i sidste ende kun taler om dommerne. Det kommer til at se ud som om, vi ikke har gjort noget på banen, udtalte Real Madrid-træneren på pressekonferencen efter kampen på Estadio Anoeta i San Sebastian og fortsatte, at holdet ikke vil følge med i debatten om dommerhjælp.

- Vi vandt på banen, og jeg synes, sejren er fortjent. Vi spillede godt og skabte chancer. Den følelse, jeg sidder tilbage med, er indsatsen, intensiteten og den attitude, vi havde fra starten. Og vi forlader et vanskeligt stadion med tre point. Det er en fortjent sejr, afsluttede franske Zinedine Zidane

Real Madrid og FC Barcelona er nu á point efter 30 spillerunder, men ”Los Blancos” indtager førstepladsen, da de er bedre indbyrdes.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER