Mike Hjulmand

Et tomt stadion

Det var en underlig følelse for Brøndby IF, at der ikke var tilskuere på deres hjemmebane til kampen mod Sønderjyske. 
Et spøgelsestomt Brøndby Stadion, men med teksten “Brøndbyernes Idrætsforening aldrig alene” stående over sæderne på det meste af stadion, så spillerne kunne alligevel mærke lidt støtte fra deres fans i tirsdagens kamp mod Sønderjyske. 

- Det er ikke så sjovt som fyldt stadion, det er jo klart. Det er mere specielt her på vores hjemmebane, hvor vi normalt mærker en fuldstændig vanvittigt opbakning. Vores fans er så unikke og vi kommer til at mærke det mere end nogen anden klub i Superligaen, men jeg synes vi håndterede det fint, siger Jens Martin Gammelby til indkast.dk.

Brøndbys cheftræner Niels Frederiksen havde også gerne set, at der havde været fans på lægterne, men der var nu alligevel en god ting ved de manglende fans.

- Det er professionelle spillere vi har og de vil vinde, hver gang de går på banen, men vi er opmærksomme på at give flere tilråb fra bænken. Jeg vil langt hellere have vores fans end dette, men det er nemmere for mig at kommunikere med spillerne på banen, men jeg savner vores fans, fortæller Niels Frederiksen til Indkast.dk.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER