Fodbold nyheder

Udinese tilbyder Newcastles Matty Longstaff en lukrativ kontrakt

Af Rasmus Ploug Jørgensen

Newcastle kan miste et af deres helt store talenter efter sommer.

Article image

Newcastles unge midtbanetalent, Matty Longstaff, er på en akademi-kontrakt hos de sort-hvide fra Nordengland, som gør at han kun har en ugeløn på ca. 7000 kroner. Men han kan se frem til en betydelig lønfremgang, hvis han vælger at tage imod det kontrakttilbud, som italienske Udinese har sendt ham på hele 250.000 kroner i ugen i fem år.

Matty Longstaff, der brød frem på fodboldscenen tilbage i oktober, da han scorede sejrsmålet imod Manchester United i sin Premier League-debut, fløj til Italien med sin agent inden corona-pandemien, der tvang store dele af Europa til at lukke ned, for at snakke med den italienske klub.

Det engelske stortalent er meget opsat på at blive hos hans barndomsklub Newcastle, men dette nye kontraktudspil har efterladt ham med en stor beslutning at tage. Han afviste nemlig en langvarig kontrakt med Newcastle på omkring 125.000 kroner i ugen tidligere i denne sæson og klubben er endnu ikke vendt tilbage med et nyt tilbud.

Udinese ville kun skulle betale ca. 3,3 millioner kroner for den unge midtbanespiller, grundet hans alder og den akademi-kontrakt der lige nu knytter ham til Newcastle.

Mere om Matthew Longstaff

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik