Fodbold nyheder

Catalansk avis:
Barcelona og Juventus er enige om byttehandel

Af Christian Bang Jensen

De forsvarende spanske og italienske mestre er ifølge ”Sport” blevet enige om en bemærkelsesværdig byttehandel, der sender Nelson Semedo til Juventus, mens Miralem Pjanic og Mattia De Sciglio ryger til Barcelona.

Article image
Ritzau-Scanpix

Dagens helt store historie i den catalanske avis ”Sport” er, at FC Barcelona er nået til enighed med de italienske mestre, Juventus, om en byttehandel, der sender to spiller og en pose penge til de spanske mestre for den portugisiske back Nelson Semedo.

For den 26-årige forsvarsspiller må Juventus slippe midtbanespilleren Miralem Pjanic, backen Mattia De Sciglio, der kommer til at være den direkte afløser for Nelson Semedo og et beløb på godt 185 millioner kroner. Ifølge avisen, der er tæt på den catalanske klub, er aftalen formelt indgået mellem de to storklubbers bestyrelser, og nu mangler kun spillernes kontraktlige detaljer at blive forhandlet på plads.

Nelson Semedo har længe været utilfreds med den manglende spilletid i Barcelona og derfor gerne ville væk fra klubben. Tidligere på året blev han blandt andet rygtet til Inter, men nu tyder det på, at portugiseren kan ende hos ”Den Gamle Dame."

I Torino har Juventus ønsket sig en ny back samtidig med, at klubben gerne vil låse en plads op på den centrale midtbane. En plads, der er tiltænkt Chelseas Jorginho, som har et meget tæt forhold til Juve-træner Maurizio Sarri.

Endelig har Barcelona hårdt brug for penge til at finansierer købet af Inters argentinske angriber Lautaro Martinez. Dermed kan Juventus, ved at indgå denne aftale, indirekte være med til at svække førsteudfordreren til det italienske mesterskab i den kommende sæson.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik