Troels Drasbech

Ajax-profil: Den hollandske liga er ikke fantastisk

Venstrebacken drømmer om større udfordringer.
Når storklubber som Atletico, PSG og Barcelona bliver sat sammen med ens navn, er det svært ikke at drømme om et skifte til en af de bedste europæiske ligaer. Sådan er situationen i skrivende stund for Ajax-backen Nicolás Tagliafico, der i et interview med Radio Continental indrømmer, at han stræber efter et skifte grundet det knapt så høje niveau i Æresdivisionen.

- Barcelona? Rygter florerer altid - jeg holder mig fra dem lige nu. Hvis der er noget konkret, kan de snakke med min agent. Du kan altid drømme om at spille i en af de helt store ligaer.

- Det har altid været min målsætning at konkurrere på højeste niveau. Ajax er fantastisk, men den hollandske liga er ikke fantastisk. Man skal altid drømme om noget større, udtalte Tagliafico til Continental. Det erfarer AS.

Ifølge flere medier har Ajax sat et prisskilt på omkring 300 millioner kroner for den argentinske venstreback, og klubben skulle angiveligt være forberedt på at slippe de største profiler, hvor netop Tagliafico indgår. Onana og Van De Beek er yderligere varme Ajax-navne inden sommer-transfervinduet åbner.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER