Fodbold nyheder

Ikke usandsynligt at Zlatan vender hjem

Af Christian Bang Jensen

Overfor den svenske avisen ”Expressen” har Hammarbys sportsdirektør udtalt, at Zlatan Ibrahimovic kan skive under med klubben, når kontrakten med AC Milan udløber til sommer.

Article image
Ritzau-Scanpix

I november 2019 kom en overraskende udmelding i Sverige. Klubben Hammarby, der har hjemme i den svenske hovedstad, Stockholm, havde fået ny medejer, og at den nye mand ved højbordet var ingen ringere end verdensstjerne Zlatan Ibrahimovic. At det netop var Zlatan, der blev præsenteret som ny medejer var overraskende, da angriberen som ung startede, hvad der siden har udviklet sig til en stor fodboldkarriere, i Malmø – en af Hammarbys største rivaler.

Ifølge sportsdirektøren Jesper Jansson, kan Zlatan Ibrahimovic snart skrive en titel mere på CV’et ud for Hammarby. Sportsdirektøren fortæller til den svenske avis ”Expressen,” at klubben "sandsynligvis" kan skrive under med den 38-årige angriber, når hans kontrakt med AC Milan udløber efter denne sæson.

- Det er en mulighed. Det tror jeg bestemt. Men det er kun Zlatan der ved (hvad der skal ske). I øjeblikket har han ikke sagt noget om det, og jeg behøver ikke fortælle ham, at vi gerne vil have ham. Lige nu, og jeg forstår, hvor han kommer fra, vil han ikke snakke om det, når det ikke er 100 procent sikkert, hvad der kan ske, fortæller Jesper Jansson til Expressen.

Den aldrende angriber har trænet med i Hammarby siden Serie A-sæsonen lukkede ned på grund af situationen i Italien. I januar skiftede han tilværelsen i Los Angeles ud med sin tidligere klub AC Milan, hvor han før coronakrisen var med til at bringe Il Rossoneri tilbage til den øverste halvdel af Serie A og inden for rækkevide af de europæiske pladser.

Zlatan Ibrahimovic har indrømmet, at han ikke er sikker på, hvor han spiller den kommende næste sæson.

Mere om Zlatan Ibrahimović

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik