Fodbold nyheder

- Zlatan hadede Cavani

Af Daniel Zastrojevic

Zlatan Ibrahimovic hadede Edinson Cavani som den eneste spiller, da svenskeren var i PSG. Det siger den tidligere Lazio-spiller Michael Ciani i en Facebook live.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den franske forsvarsspiller og tidligere Lazio-forsvarsspiller Michael Ciani var holdkammerat med Zlatan Ibrahimovic i LA Galaxy i MLS. Franskmanden og den excentriske svensker fik snakket sammen i ny og næ, og den nu pensionerede forsvarsspiller fortæller, at den svenske angriber ikke kunne lide Edinson Cavani, da Milan-angriberen var i PSG fra 2012 til 2016.

- Jeg talte med Zlatan om hans relation til Laurent Blanc. Han sagde, at hans forhold til Blanc var fint. I PSG var der kun én person, han ikke havde sympati for, og det var Edinson Cavani. Zlatan fortalte mig, at der har været fire spillere i hans karriere, som han hadede, og Cavani var en af dem, sagde Ciani i en Facebook live ifølge det portugisiske sportsmedie A Bola.

Angriberen fra Uruguay slog svenskerens rekord for flest scorede mål for PSG i historien i april 2018. Cavani står i dag noteret for 200 mål for PSG, mens Zlatan nåede at score 156 mål i sin tid i den franske hovedstad.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik