Fodbold nyheder

Sterling tilbudt 850 millioner kroner

Af Troels Drasbech

Det enorme beløb indgår i en mulig sponsoraftale.

Article image

Manchester City indledte et 10-årigt samarbejde med sportsgiganten Puma tilbage i starten af 2019 til en værdi af 5,5 milliard kroner. Nu forlyder det fra adskillige medier, at det tyske sportsfirma er ved at lukke en sponsoraftale med City-kanten Raheem Sterling, via en aftale der er svimlende 850 millioner kroner værd.

Sterlings nuværende kontrakt med Nike udløber den 30. juni, og med få uger tilbage af kontrakten har flere rivaliserende brands - Under Armour, Adidas og New Balance - forsøgt at reservere pladsen som Sterlings nye sponsor.

Ifølge Sky Sports er det dog Puma, der har indtaget førerpositionen, hvilket formentlig skyldes det yderst generøse tilbud, der vil gøre Sterling til firmaets højest betalte fodboldspiller samt ansigtet udadtil i deres globale markedsføring-strategi. Det forventes, at de 850 millioner kroner vil blive udbetalt i løbet af 10 år.

Hvis aftalen falder på plads, kan Sterling se frem til et samarbejde med rapperen Jay-Z, der fungerer som Pumas kreative direktør.

Mere om Raheem Sterling

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik