Fodbold nyheder

Hvem vinder kampen om Mertens?

Af Henrik Varbøl Andersen

Napoli-stjernen kan skifte på en fri transfer til sommer, og tre klubber fra England jagter ham.

Article image
Ritzau-Scanpix

Dries Mertens skal være en del af den store satsning i ”det nye” Newcastle, men Chelsea har også forelsket sig i belgieren. Nu mener Football365 så, at Premier Leagues-førerhold Liverpool har lagt sig i spidsen i kampen om Mertens.

Kantspilleren som også ofte bruges som falsk 9´er i Napoli, kan skifte på en fri transfer til sommer, når kontrakten udløber i Napoli. Football365 skriver, at det italienske medie TuttoMercatoWeb mener at vide, at ”The Reds” er meget opsatte på at tilføje belgieren til deres offensiv. Så opsatte at de har tilbudt ham en treårig kontrakt for at kapre ham fra Newcastle og Chelsea.

Mertens første sig godt frem i Champions League mod Liverpool, hvor han scorede i begge opgør mod dem, hvilket nok kan få de trofaste Liverpool-fans til at håbe på, at han ankommer til Anfield iført den røde trøje. Ifølge Football365 forventes det at Xerdan Shaqiri, og måske også Divock Origi forlader klubben til sommer, hvilket kan bane vejen for den stærke kantspiller.

Mertens har været i fin form for sin syditalienske klub i denne sæson med 12 scoringer. Napoli vil gerne forlænge kontrakten med ham, og de har indledt forhandlingerne om dette. Men måske sigter kantspilleren mod et nyt eventyr, og det kan altså meget vel være i England.

Mere om Dries Mertens

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik