Fodbold nyheder

Inter-legende om Eriksen:
Skuffelse

Af Torsten Brix

Hård kritik imod den danske landsholdspiller…

Article image
Ritzau-Scanpix

Nu vil nogle af læserne måske anfægte, at Eriksen ikke har spillet så mange kampe endnu i Milano-klubben, men det er faktisk også en stor del af problemet. Den tidligere Tottenham-profil er nemlig ikke kommet ind på Inter-holdet, hvilket i den grad skyldes, at træner Conte er tilhænger af en 3-5-2-formation. Denne opstilling kan spilles på mange måder, men Conte var selv som spiller en hårdtarbejdende midtbanespiller. Det virker til, at det er også det, han ønsker af sine midtbanespillere i Inter – det er Christian Eriksen ikke.

Sådan skrev Indkast.dk i lederen - Eriksen-nedtur i Inter, og nu kommer der endnu mere kritik imod danskeren. Inter-legenden Mario Corso skulle ifølge Ekstra Bladet have sagt til Gazzetta dello Sport:

– Personligt synes jeg, at problemet er rent fysisk. For en midtbanespiller er det aldrig let at spille i Italien. Eriksen har kvaliteter, men på nuværende tidspunkt bør det betragtes som en skuffelse.

– Når han forbedrer sig, vil det være afgørende. Jeg er sikker på det. I London viste han ting, som er ud over det sædvanlige. Hvorfor skulle han ikke også kunne det for Inter?

Mere om Christian Eriksen

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik