Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Paul Pogba er stadigvæk desperat efter at forlade Manchester United, Jose Mourinho får reduceret sit transferbudget, mens Liverpool har sat alle kontraktforhandlinger og transferplaner på pause.

Article image
Ritzau-Scanpix

Paul Pogba er stadigvæk desperat efter at forlade Manchester United. Det er efter sigende den franske superstjernes førsteprioritet at slutte sig til Real Madrid – og Zinedine Zidane. (Sky Sports)

Juventus er interesserede i Manchester Citys Gabriel Jesus, som “Den Gamle Dame” måske vil bytte sig til ved hjælp af Douglas Costa. (Calciomercato)

Arsenal-angriberen Pierre Emerick Aubameyang og Manchester City-kantspilleren Leroy Sané er blandt de spillere, som giver deres klubber hovedpine over muligheden for kontraktforlængelser, hvilket kan ende som noget rod grundet coronavirussen. (Telegraph)

Arsenal og Chelsea står til at skulle kæmpe om Samuel Umtiti, som FC Barcelona forventer at blive tilbudt mindst 222 millioner kroner for. (Express)

I Tottenham er man parate til at reducere Jose Mourinhos transferbudget markant som resultat af coronavirus-krisen. (Mail)

Bournemouth-angriberen Callum Wilson mener ikke, at han fortjener at blive sat i forbindelse med større Premier League-klubber, fordi hans form har været for ringe i denne sæson. (Sky Sports)

Liverpool har sat alle kontraktforhandlinger og transferplaner på pause, hvilket skyldes den voksende usikkerhed omkring coronavirussens konsekvenser. (Mail)

AS Roma kan tænkes at rette opmærksomheden mod Pedro, der ikke ligefrem står forrest i køen til spilletid i Chelsea, efter Arsenal har afvist to bud – det seneste på omkring 85 millioner kroner – på lejesvenden Henrikh Mkhitaryan. (Express)

Manchester United har afblæst jagten på en ny venstreback, fordi den unge Brandon Williams er godt i gang med sit store gennembrud. (Sun)

Gents 20-årige canadiske landsholdsangriber Jonathan David har løftet sløret for, at han ville elske at spille i Premier League i fremtiden. (Guardian)

Arsenal, Everton og FC Barcelona er ivrige efter at få fingrene i Jonathan David, som er værdisat til omkring 190 millioner kroner. (Star)

Chelsea har gjort det klart overfor Willian, at det er umuligt for ham at få en ny treårig kontrakt med London-klubben. (Mirror)

Wolverhamton-angriberen Raul Jimenez, som blandt andet har tiltrukket sig opmærksomhed fra Manchester United og Real Madrid, har løftet sløret for, at han ikke har en frikøbsklausul. (Mail)

Den spanske midtbanespiller Dani Ceballos, som i denne sæson er udlejet til Arsenal, er dukket op på en liste over spillere, som vil være i overskud i Real Madrid, hvilket har åbnet døren for et permanent skifte til ”The Gunners”. (Mirror)

Aston Villas engelske midtbaneprofil Jack Grealish har fået fortalt, at han ikke har en chance for at skifte til Manchester United til sommer. (Star)

Aston Villa er sat i forbindelse med Olympique Marseilles 22-årige midtbanespiller Maxime Lopez. (Birmingham Live)

Tottenhams sydkoreanske profil Heung-min Son udnytter den nuværende suspendering af Premier League til at aftjene sin værnepligt i Sydkorea, hvilket tager fire uger. (Sun)

Manchester City-profilen Kevin de Bruyne har advaret om, at spillere vil blive skadet, hvis de bliver pressede til uden videre at skulle i kamp igen. (Telegraph)

Everton-manageren Carlo Ancelotti er ivrig efter at blive genforenet med Real Madrid-kreatøren James Rodriguez, som han havde under sine vinger, da han var træner i den spanske storklub. (Mirror)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik