Fodbold nyheder

Udlejet Bundesliga-dansker: Jeg trives

Af Mike Hjulmand

Andreas Poulsen tog skridtet fra FC Midtjylland og til den tyske Bundesliga, men lige nu er den danske venstreback udlejet til Austria Wien.
Article image
Ritzau-Scanpix
Andreas Poulsen gik på college og spillet fodbold på den jyske hede. College blev færdiggjort samtidig med han leveret på fodboldbanen for FC Midtjylland. Det endte ud i en transfer af de store for den blot 18-årige venstreback, Andreas Poulsen, der blev Danmarks dyreste teenager i handlen fra den jyske hede og til den tyske klub Borussia Mönchengladbach.


- Jeg havde flere rigtig gode samtaler med klubben og jeg stod med en rigtig god mavefornemmelse efterfølgende. Jeg har altid synes tysk fodbold passer godt til mig som type, så da denne chance bød sig, var jeg utrolig glad, fortæller den nu 20-årige Andreas Poulsen til Indkast.dk.


Vild oplevese i debutkamp
Den 20-årige venstreback har stadig sin Bundesliga-debut til gode, men han har fået sin debut for Gladbach i en pokalkamp, der endte med et uhørt resultat.

- Det var en utrolig fed oplevelse. Det var i en pokalkamp og jeg synes det gik rigtig fint. Vi havde rigtig mange fans med, som sædvanlig og det gjorde bare oplevelsen endnu federe, siger Andreas Poulsen om sin debutkamp der endte hele 11-1 til Borussia Mönchengladbach på udebane over Hastedt.

Selvom Andreas Poulsen føler sig rigtig godt tilrette med tysk fodbold, så er det ikke der, den unge back spiller denne halvsæson. Han er udlejet til østrigske Austria Wien. En lejeaftale der indtil videre virkelig har været god for venstrebacken.


- Forløbet har været rigtig, rigtig fint indtil videre og alle parter har været tilfredse, lyder det fra den unge back der fortsætter:

- Som det ser ud lige nu, er planen jeg vender hjem til Gladbach og det glæder jeg mig rigtig meget til, siger U21-landsholdbacken til Indkast.dk.


Indkast.dk talte igår med Dortmund-spilleren Magnus Kaastrup der er udlejet fra danske AGF og hvad der kom ud af det, kan du læse her klik her

Mere om Andreas Poulsen

Mere om Gladbach

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik