Fodbold nyheder

Suarez om tilgang af Braithwaite

Af Torsten Brix

Corona-virusset kommer på et skidt tidspunkt – for danske Martin Braithwaite!

Article image
Ritzau-Scanpix

- Pausen i La Liga er ikke fordelagtig for hans karriere, da han har mindre tid til at konsolidere sig selv – især fordi Luis Suarez har mere tid til at komme tilbage fra sin skade – og i næste sæson slås han også med Philippe Coutinho om en plads i startopstillingen. Hvis han ikke spiller regelmæssigt i de næste måneder, kan han nemt blive glemt, da bedre spillere vil komme til, og han får aldrig den samme chance, som han ville have haft nu, til at blive en vigtig del af Barcelona-truppen.

Sådan kunne man læse på Indkast.dk, at den tidligere Barcelona-stjerne Rivaldo skulle have sagt til Betfair om Martin Braithwaites situation i til FC Barcelona. Nu kommer der også en udmelding fra en anden Barcelona-legende… nemlig den føromtalte Luis Suarez. Han siger ifølge BT til Referi:

- Klubben var heldig med at rekruttere endnu en angriber, og han (Martin Braithwaite, red.) er meget velkommen, for det hjælper klubben. Men det ændrer ikke ved det faktum, at klubben skal tilbage på højeste niveau, og at denne pause (på grund af coronavirussen, red.) skal bruges på at forbedre os og fokusere på, hvad der skal ske. La Liga og Champions League fortsætter, og vi må vise, at vi vil vinde begge turneringer, og hvorfor vi er Barcelona.

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik