Europa: Champions League
AET
2 - 3
(1 - 0)(1 - 0)
Liverpool
Atlético
G. Wijnaldum (43), R. Firmino (94)
M. Llorente (97), M. Llorente (105), Á. Morata (120)
Mike Hjulmand

Klopp raser over modstanders spillestil

Atletico Madrid sendte i går, de forsvarende mestre, Liverpool, ud af Champions League-turneringen, og Jürgen Klopp er bestemt ikke tilfreds med spillestilen Diego Simeone og co. lagde for dagen.
Gårsdagens Champions League-kamp mellem Liverpool og Atletico Madrid, endte i et exit for den engelske storklub, et exit der tydeligt irriterer den tyske manager. Når de har spillere med den kvalitet, forstår jeg ikke, at de spiller fodbold på den måde.

- De kunne spille god og ordentligt fodbold, men de står bare dybt og afventer, siger Jürgen Klopp ifølge Sky Sports og fortsætter:

- Lige nu, ville jeg kunne sige rigtig mange ting, som ville få mig til at ligne den dårligste taber i verden, men jeg forstår bare virkelig ikke deres måde at spille på. Men vinderen er den rette, og sådan er det, lyder det fra Klopp.

I store dele af denne sæson, har Liverpool været stortset umulige at tage point fra, men nu er koden måske knækket? Det engelske storhold er nu røget ud af Champions League, slået ud af FA Cuppen og fik en lussing da de mødte Watford og tabte 0-3. Det har været en knap så god seneste måned, for det ellers sejrsvante Liverpool mandskab.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER