Fodbold nyheder

Lewandowski:
Jeg overvejede Manchester United

Af Daniel Fisker

Bayern Münchens angrebsprofil Robert Lewandowski var tæt på at slutte sig til Sir Alex Ferguson og Manchester United i 2012.

Article image

Robert Lewandowski indtog fjerdepladsen på listen over de mest scorende spillere i Bundesligaen fredag aften, da han scorede to mål i 3-2-sejren over Paderborn.

Den polske stjerneangribers ophold i Tyskland, hvor han har spillet siden 2010, kunne dog have nået sin afslutning for mange år siden, hvis Sir Alex Ferguson og Manchester United havde fået deres vilje.

- Jeg snakkede med ham efter to år i Borussia Dortmund. På det tidspunkt overvejede jeg virkelig et skifte til Manchester United. På grund af Ferguson og på grund af Manchester United, udtaler Robert Lewandowski ifølge Bleacher Report.

- Borussia Dortmund sagde: ”Nej og dermed basta”.

- Det var første gang, at jeg tænkte på skiftet. Hvis man som ung spiller får en opringning fra Sir Alex Ferguson, så er det noget helt fantastisk. Det var en speciel dag for mig.

Borussia Dortmunds standpunkt fik positive konsekvenser i 2012/13-sæsonen – især udenfor Tysklands grænser. Den polske stjerneangriber var således med til at spille Borussia Dortmund i den første Champions League-finale siden 1996/97-sæsonen.

Mere om Robert Lewandowski

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik