Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Lionel Messi ville elske at se Neymar tilbage i Barcelona, mens Real Madrid er på talentjagt i Frankrig.

Article image

Lionel Messi vil elske at se Neymar vende tilbage til Barcelona. Den argentinske superstjerne mener desuden, at Neymar, som er ked af sin opførsel sidste år, er rigtig interesseret i at vende tilbage. (Sky Sports)

Inter er parate til at sende spillere til Verona til gengæld for den albanske forsvarsspiller Marash Kumbulla, som Milano-klubben altså vil forsøge at bytte sig til. (Inside Futbol)

Leganés er rasende over, at FC Barcelona fik lov til at købe Martin Braithwaite udenfor transfervinduet, mens de ikke har fået lov til at købe en erstatning. (AS)

Real Madrid holder et vågent øje med det 17-årige stortalent Eduardo Camavinga, som spiller for Stade Rennes og Frankrigs U21-landshold. (Marca)

Borussia Dortmunds fans kan se frem til en treårig karantæne fra tilskuerrækkerne i Hoffenheim, hvilket skyldes offensive bannere, der var rette mod klubbens ejer. (ESPN)

Juventus har udpeget Bayern Münchens midtbaneprofil Thiago Alcantara som mulig erstatning for Emre Can, der forlod ”Den Gamle Dame” på sidste dag af transfervinduet i januar. (Tuttosport)

Det er muligt, at Daniele Rugani forlader Juventus til sommer. Den 25-årige forsvarsspiller er interesseret i en større rolle, som han efter al sandsynlighed ikke kan få i Juventus. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik