Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Inter har budt på Christian Eriksen, Manchester United får mulighed for at hente Edinson Cavani kvit og frit til sommer, mens Chelsea er favorit til at hente RB Leipzig-angriberen Timo Werner.

Article image
Ritzau-Scanpix

Inter har sendt et åbningsbud på Christian Eriksen til Tottenham Hotspur. Buddet på danskeren, som har kontraktudløb til sommer, lyder på omkring 115 millioner kroner. (Telegraph)

Manchester United får mulighed for at hente Paris Saint-Germain-angriberen Edinson Cavani gratis til sommer. ”The Red Devils” får dog ikke fingrene i den 32-årige angriber i denne måned. (Manchester Evening News)

Chelsea er favorit til at hente RB Leipzig-angriberen Timo Werner. Den 23-årige tysker har selv løftet sløret for, at han vil prøve sig selv af i Premier League. (Bild)

Manchester Uniteds 34-årige venstreback Ashley Young har demonstrativt forladt træningsanlægget, fordi han vil gennemtvinge et skifte til Inter. (Sun)

Leicester City er ved at køre Southamptons venstreback Ryan Bertrand i stilling som en potentiel erstatning for Ben Chilwell, som i øjeblikket bliver rygtet til Chelsea. (Mail)

Manchester City er fortsat ivrige efter at beholde den tyske kantspiller Leroy Sané, som rygterne længe har sendt til Bayern München. ”The Citizens” har således ikke opgivet at overbevise den 24-årige tysker om at underskrive en ny kontrakt. (Metro)

Tottenhams engelske landsholdsangriber Harry Kane kommer sandsynligvis ikke med til EM-slutrunden i 2020, hvis man skal tro en af Storbritanniens førende kirurger. (Sun)

Der er en chance for, at Sporting Lissabon-midtbanespilleren Bruno Fernandes befinder sig på tribunerne, når Manchester United tørner sammen med Liverpool søndag. Portugiseren kan være på vej til Old Trafford for 439 millioner kroner. (Mirror)

Tottenham-manageren Jose Mourinho har talt med Manchester Citys portugisiske højreback Joao Cancelo om et potentielt skifte. (El Desmarque)

Lilles franske U21-landsholdsspiller Boubakary Soumare kommer til at vælge mellem Manchester United og Chelsea, før transfervinduet lukker. (Sky Sports)

West Bromwich Albion-manageren Slaven Bilic er parat til at tilbyde West Ham United 13 millioner kroner for at få lov til at leje den 21-årige midtbanespiller Grady Diangana resten af sæsonen. (Telegraph)

Liverpool har ikke tænkt sig at tage på en varm træningslejr i løbet af februar. Jürgen Klopp har valgt en alternativ tilgang, hvor hans spillere kan se frem til at få en uges fri fra træning. (Standard)

Juventus’ tyske midtbanespiller Emre Can har udelukket et potentielt skifte til Manchester United på grund af forbindelserne til Liverpool, som han spillede for, inden han sluttede sig til ”Den Gamle Dame”. (Mirror)

Celtic, Derby County, Leeds United og Nottingham Forest er alle interesserede i Sheffield United-angriberen Billy Sharp, men den 33-årige angriber har mulighed for at blive i Premier League-klubben, hvis han vil. (Sheffield Star)

Manchester City går efter at slå FC Barcelona i kapløbet om den spanske U19-landsholdsspiller Ivan Morante, som i øjeblikket spiller for Villareal B. (Telegraph)

Aston Villa sættes i forbindelse med den franske midtbanespiller Steven Nzonzi. Den tidligere Blackburn og Stoke-spiller er i øjeblikket udlejet fra AS Roma til Galatasaray. (Mirror)

AC Milan overvejer at byde på Wigan Athletic-venstrebacken Antonee Robinson og Hearts-forsvareren Aaron Hickey. (Sky Sports)

Matias Vecinos agent har afvist spekulationerne om, at Inter-midtbanespilleren er på vej til Everton. (Milan News)

Arsenal-manageren Mikel Arteta har beskyldt fodbold-autoriteterne for at tilsidesætte spillernes sikkerhed. ”The Gunners” skal muligvis spille en omkamp i FA Cuppen i løbet af næste måneds vinterpause. (Times)

Den tidligere Arsenal-spiller Patrick Vieira har løftet sløret for, at han ikke var i kontakt med ”The Gunners”, da Unai Emery blev fyret. Vieira er derimod fokuseret på sin nuværende klub, Nice, hvor han har været træner siden sommeren 2018. (Mail)

RB Leipzig har gjort det klart over for Newcastle United, at det ikke er muligt at leje den engelske U21-landsholdsspiller Ademola Lookman, som har kæmpet for at få spilletid i Bundesligaen. (Newcastle Chronicle)

Celtic-manageren Neil Lennon kan se frem til en transferkamp med Leeds United-manageren Marcelo Bielsa i januar-transfervinduet. Kampen kommer til at dreje sig om Manchester Citys 19-årige kantspiller Ian Poveda. (Express)

Aston Villa er nødt til at betale mere end 175 millioner kroner, hvis de vil have fingrene i 23-årige Jarrod Bowen fra Hull City. (The Athletic)

Bournemouths bosniske målmand Asmir Begovic, som har sluttet sig til AC Milan på en lejeaftale, vil evaluere sin fremtid, når sæsonen er slut. (Bournemouth Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik