Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Afrikansk rigmand ønsker at købe Premier League-klub, Antonio Conte har vundet over Chelsea, og Liverpool afviser bud fra det italienske.

Article image

Arsenal-bossen, Mikel Arteta, overvejer at hente John Stones i Manchester City på en lejeaftale resten af sæsonen for at redde sit forsvar. (Sun)

José Mourinho ønsker to angribere til at erstatte en skadet Harry Kane. AC Milans polske Krzysztof Piatek er en af de angribere, som ligger højt oppe på listen. Napolis Fernando Llorente kan også være på vej tilbage til London-klubben. (Independent)

Christian Eriksen rykker et skridt nærmere skiftet til Inter i Serie A, da de blev enige om lønnen. Den betyder, at Eriksen får knap 900.000 kroner udbetalt. (Times)

Sheffield United planlægger at lægge et bud på Anderlechts belgiske forsvarer Elias Cobbaut og Ipswichs Luke Woolfenden. (Sun)

Southampton-angriberen Danny Ings har fortjent at blive udtaget til Gareth Southgates engelske landsholdstrup, og det mener Leicester-manageren Brendan Rodgers. (Sky Sports)

Liverpool afviser Romas bud på Xherdan Shaqiri, der kun er interesseret i at leje spilleren for resten af sæsonen. (Star)

Den tidligere Chelsea-manager Antonio Conte har vundet retssagen mod sin gamle arbejdsgiver, da han har modtaget for lidt i kompensation for fyringen i sin tid. (Mirror)

Newcastles manager Steve Bruce vil arrangere et møde med klubbens ejer i denne uge og diskutere transfervinduets gang med Mike Ashley. (The Guardian)

Angriberen Dwight Gayle er blevet tilbudt til flere klubber i Championship, da Newcastle gerne ser en lejeaftale komme i hus. (Telegraph)

Aston Villa har muligheder for at hente deres gamle belgiske angriber tilbage. Christian Benteke ligner nemlig en færdig mand i Crystal Palace. (Express)

Liverpool har tilbudt omkring 100 millioner for Trabzonspors 23-årige målmand Ugurcan Cakir. (Sport Witness)

Southampton holder fast i, at Che Adams ikke forlader klubben på en lejeaftale i januar, selvom Leeds presser på. (Mirror)

Leeds vil gøre tingene spændende i Premier League, fortæller Howard Wilkonson, der førte holdet til triumf i 1991/92-sæsonen. (Talksport)

Nigeriansk milliardær Aliko Dangote kigger på Arsenal, som han ønsker at købe i 2021. (Evening Standard)

Pep Guardiola vil give hans Manchester City-trup en periode med afslapning fra fodbolden, når Premier League indfører en ny vinterpause. (Telegraph)

Blackburns tidligere svensker Martin Olsson skal træne med West Brom i en uge. (Lancashire Telegraph)

Bournemouths Steve Cook mener, at der er noget galt over alt på banen for holdet i øjeblikket, der befinder sig i den kedelige ende af tabellen. (Bournemouth Echo)

Optakt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik