Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Christian Eriksen har indgået en mundtlig aftale med Inter, Chelsea har forhørt sig om en forstærkning til forsvaret, mens Manchester United har tænkt sig at byde på en portugiser, som længe har stået på klubben ønskeliste.

Article image

Tottenhams danske playmaker Christian Eriksen, som har kontraktudløb til sommer, har indgået en mundtlig aftale om en kontrakt på fire et halvt år med Inter, mens Tottenham ønsker at sælge danskeren for omkring 150 millioner kroner i januar-transfervinduet. (La Gazzetta dello Sport)

Chelsea har forhørt sig om Brighton-forsvareren Lewis Dunk. ”The Seagulls” værdisætter den 28-årige englænder til omkring 440 millioner kroner. (Metro)

Manchester United har tænkt sig at tilbyde 570 millioner kroner for Sporting Lissabon-midtbanespilleren Bruno Fernandes, fordi den portugisiske hovedstadsklub afviste et spillerbytte ledsaget af penge. (Mirror)

Manchester United er en af to klubber, som formelt har henvendt sig til Birmingham City om den engelske U17-landsholdsspiller Jude Bellingham. (Mirror)

Aston Villa-midtbanespilleren Jack Grealish er dukket op på Manchester Citys radar. Lokalrivalerne fra Manchester United er dog også interesserede i den 24-årige englænder. (Metro)

Arsenal-forsvareren Shkodran Mustafis agent skal mødes med Galatasaray, som er interesseret i at få den 27-årige tysker til Tyrkiet. (Express)

Watfords belgiske forsvarsspiller står på ønskelisten i Arsenal, Manchester United, Newcastle United og West Ham. (Le10 Sport)

Crystal Palace og italienske Lazio har sluttet sig til kapløbet om 34-årige Ashley Young, som i forvejen er blevet tilbudt en kontrakt på halvandet år af Inter. (Sun)

Leicester City har indvilliget i at sende den walisiske angriber George Thomas til hollandske ADO Den Haag som lejesvend. Det er den tidligere Newcastle United-manager Alan Pardew, som er træner i Æresdivision-klubben. (Football Insider)

Chelsea har planer om at gøre Tromsøs norske U17-landsholdsangriber Bryan Fiabema til deres første indkøb, siden klubbens transferkarantæne blev ophævet. (Mirror)

Aston Villa og Norwich City kæmper med Bristol City om at hente den 20-årige Arsenal-angriber på en lejeaftale. (Football.London)

Burnley-målmanden Joe Hart blev affejet af AC Milan, som i stedet er interesserede i, at Bournemouth-målmanden Asmir Begovic skal erstatte Pepe Reina på San Siro. (Sun)

Optakt

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik