Fodbold nyheder

Eftertragtet portugiser underskriver ny kontrakt

Af Christian Bang Jensen

Sporting-anfører Bruno Fernandes har afsluttet alle spekulationer om hans fremtid og underskrevet en ny kontrakt med den portugisiske klub.

Article image

Han er blevet rygtet til Manchester United, Tottenham og La Liga-giganterne Real Madrid. Men den portugisiske landsholdsspiller og Sporting-anfører, Bruno Fernandes, har underskrevet en ny kontrakt med Sporting fra Lissabon, der angiveligt løber frem til 2023.

En ny kontrakt er i sig selv ikke noget, som ville ende rygterne om et skifte, men det vil portugiserens nye frikøbsklausul. Interesserede klubber er nu nødsaget til at have det store checkhæfte op af lommen, hvis de ønsker midtbanespilleren. Frikøbsklausulen er blevet hævet til godt 750 millioner kroner.

- Det er med enorm glæde, at jeg kan fortsætter med at spille med denne trøje, udtalte anføreren til klubbens hjemmeside.

- For mig er det en anerkendelse af alt mit hårde arbejde, og at det går godt. Jeg har gjort alt for at gøre mit bedste for klubben. Den nye kontrakt kommer på grund af, hvad jeg har gjort på banen, men det viser også, at jeg elsker at være hos Sporting, og jeg er stolt over at repræsentere denne klub, afsluttede Bruno Fernandes.

Mere om Bruno Fernandes

Mere om Sporting CP

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C