Fodbold nyheder

Hvis rygterne taler sandt:
Beckhams vilde startopstilling

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Flere store fodboldstjerner er blevet sat i forbindelse med David Beckhams amerikanske klub Inter Miami, og hvis rygterne holder stik, så får de et skræmmende hold.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er sportsmediet GIVEMESPORT, som har sat en potentiel startellever op for Inter Miami, hvis alle Beckhams ønsker går i opfyldelse.

Målmand: Joe Hart
Det engelske medie The Sun har sat Burnley-målmanden i forbindelse med et skifte til MLS.

Forsvar: Antonio Valencia
Flere medier beretter, at Beckham har udset sig den tidligere Manchester United-forsvarsspiller. Han forlod klubben i sommer og tog til LDU Quito på en fri transfer.

Forsvar: Hector Moreno
Det er en erfaren forsvarsspiller, der har 96 landskampe for Mexico på CV’et. Beckham har allerede kontaktet spilleren for at høre, om han har interesse for at komme til klubben.

Forsvar: Chrisitan Makoun
Han er allerede på vej til klubben.

Midtbane: Sergio Busquets
Den 30-årige Barcelona-spiller har tidligere sagt for sjov, at han gerne vil til MLS, men hvis han gjorde det, så vil han være guf for Beckhams hold.

Midtbane: Daniele De Rossi
Den store Roma-legende skiftede i sommer til Boca Juniors efter 18 år i den italienske klub. Der er en lille chance for, at han vil kunne overtales til et skifte til Inter Miami.

Midtbane: James Rodríguez
Ifølge mediet AS er James højt på Beckhams ønskeliste, og den manglende spilletid i Real Madrid kan ikke være tilfredsstillende for colombianeren.

Højrefløj: Theo Walcott
Bleacher Report har fundet ud af, at Inter Miami er meget interesseret i at skrive kontrakt med Everton-spilleren. Den 30-årige fløj har stadig energi til at spille en vigtig rolle i MLS.

Venstrefløj: Matias Pellegrini
Pellegrini er også allerede officiel i klubben.

Angriber: Edinson Cavani
Det største navn er PSG-angriberen. Han vil pynte gevaldigt på Inter Miami, og han vil være den vildeste transfer i MLS.

Angriber: Radamel Falcao
Hvem kan være bedre i angrebet sammen med Cavani? Det vil være endnu en sydamerikansk målscorer. Ifølge AS holder Beckham øje med angriber, der er i Galatasaray.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik