Fodbold nyheder

Harry Kane forsvarer Gomez og Sterling

Af Daniel Fisker

Harry Kane mener ikke, at der skal buhes af nogen som helst - hverken Joe Gomez eller Raheem Sterling.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool-forsvareren Joe Gomez var involveret i en kontrovers med Manchester City-kantspilleren Raheem Sterling i den engelske landsholdslejr mandag.

Raheem Sterling har i mellemtiden påtaget sig ansvaret for den voldsomme episode, men det var Joe Gomez, som blev buhet af, da han blev indskiftet i landskampen mellem England og Montenegro torsdag aften.

- Jeg er virkelig forvirret over, hvorfor han blev buhet af, udtaler Harry Kane ifølge BBC.

- Jeg synes ikke, at der skal buhes af nogen spillere, så forhåbentlig sker det ikke for Joe eller Raheem, hvis de spiller (mod Kosovo, red.) på søndag.

Kontroversen i træningslejren skete i kølvandet på en anden kontrovers, der udspillede sig på grønsværen under Premier League-topkampen mellem Liverpool og Manchester City.

Raheem Sterling kom ikke i aktion torsdag aften som straf for hans rolle i kontroversen i landsholdslejren. Manchester City-stjernen klappede dog af Joe Gomez, da han blev indskiftet mod Montenegro. Han forsvarede ydermere sin landsmand på de sociale medier efter kampen.

Harry Kane løfter til slut sløret for, at det har været en mærkelig uge på det engelske landshold. Tottenham-angriberen mener dog, at håndteringen af situationen har været positiv.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik