Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Massimiliano Allegri tager en Juventus-duo med sig, hvis han bliver manager i Manchester United.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Juventus-træner Massimiliano Allegri har planer om at tage Mario Mandzukic og Emre Can med sig, hvis han skal være Manchester United-manager. (Tuttosport)

Tyrkiske Galatasaray er parate til at rive deres lejekontrakt med Southampton-midtbanespilleren Mario Lemina over til januar, selvom lejekontrakten egentlig først udløber til sommer. (Fotomac)

Den Watford-ejede colombianske forsvarsspiller Jorge Segura vender tilbage til sin klub i januar, fordi mexicanske Atlas ikke er interesseret i at gøre hans lejeaftale permanent. (Futbol Total)

Real Madrid har sluttet sig til kapløbet om Arsenal-stortalentet Donyell Malen, som i øjeblikket er udlejet til PSV Eindhoven. (Le10Sport)

FC Barcelona holder et vågent øje med 17-årige Karim Adeyemi, som Red Bull Salzburg er villige til at sælge for 60 millioner kroner. (Mundo Deportivo)

AC Milan forsøgte at hente Dani Ceballos til klubben i sommer, men de nægtede at betale det såkaldte lejegebyr for at få fingrene i Real Madrid-playmakeren. (Calciomercato)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik