Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Ryan Svale

Milan og Lyon har begge fundet sig sin nye træner, mens en Bayern München-stjerne vil væk fra klubben.

Article image

Borussia Dortmund, Arsenal, Juventus og Paris St-Germain holder alle øje med Celtics 16-årige kantspiller Karamoko Dembele. (Bild)

Paulo Dybala udtaler, at han aldrig har ønsket at forlade Juventus, selvom både Manchester United og Tottenham havde snøren ude efter argentineren i sommers. (Tuttosport)

Lyon har fundet afløseren for den fyrede træner Sylvinho. Klubben skal mødes med den tidligere Paris Saint Germain-træner og franske landstræner Laurent Blanc. (L'Equipe)

FC Barcelona vil tilbyde den tyske målmand Marc-Andre ter Stegen en ny kontrakt for at sikre tyskeren en meget lang fremtid i den catalanske klub. (Marca)

Thomas Müller vil væk fra Bayern, har fået nok af sin nuværende reserverolle hos de tyske mestre og ønsker derfor at forlade dem til januar. (Bild)

AC Milan har fundet afløseren for Marco Giampaolo, der blev fyret i den italienske klub i går. Den nye træner bliver Stefano Pioli, der bliver præsenteret som afløser onsdag eftermiddag, hvor han skriver under på en aftale frem til 2021. Milan har angiveligt haft Luciano Spalletti som førsteprioritet, men ifølge Sky Sport Italia kræver han for høj en løn for Milan. (Calciomercato)

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik