Fodbold nyheder

Torsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Sporting Lissabon har prissat en ombejlet portugiser, FC Barcelona vil stadigvæk gøre alt for at hente Neymar tilbage til klubben, mens David Beckham pønser på at hente Lionel Messi til Miami.

Article image

Sporting Lissabon har prissat den ombejlede midtbanespiller Bruno Fernandes til omkring 520 millioner kroner. (A Bola)

Victor Moses bliver efter al sandsynlighed ikke i Fenerbahce, når hans lejekontrakt løber ud, selvom den tyrkiske klub har en købsoption på den nigerianske wingback. (Star)

David Beckham er interesseret i at hente Lionel Messi til Inter Miami, når den argentinske troldmands kontrakt med FC Barcelona udløber til sommer. (ESPN)

Kontraktforhandlingerne mellem Napoli og Jose Callejon, som har kontraktudløb til næste sommer, er gået i hårknude. (Calciomercato)

AC Milan håber på at kunne afskrække Gianluigi Donnarummas bejlere ved at åbne kontraktforhandlinger med den talentfulde målmand. AC Milan håber dog også på, at Donnarumma vil acceptere en lønnedgang. (Calciomercato)

Paris Saint-Germain er interesserede i at hente Paulo Dybala til den franske hovedstad i januar-transfervinduet. (Tuttosport)

FC Barcelona vil stadigvæk gøre alt for at bringe Lionel Messi tilbage til klubben, selvom det ikke lykkedes i sommerens transfervindue. (Marca)

Napoli var interesserede i Mauro Icardi i sommerens transfervindue. Napoli var villige til at betale 450 millioner kroner for den argentinske angriber, som kunne se frem til at få 90 millioner kroner i årsløn. (Corriere dello Sport)

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik