Fodbold nyheder

Fantasy Premier League - 3 spillerunde

Af Torsten Brix

Ideer til "dit hold" i denne uge...

Article image

Navn: David De Gea
Pris: 5,6
Modstander: Crystal Palace (H)
Begrundelse: Efter at have holdt clean sheet i første runde, lukkede De Gea en enkelt ind i sidste kamp mod Wolves. Dog er en hjemmekamp mod Crystal Palace der stadig har sæsonens første mål til gode en rigtig god kamp for Man U defensiven, og vi forudsiger klart et clean sheet.
Key stats: Manchester United har XG på mål imod på 0.31. Det betyder ud fra statistikker at Manchester United er vurderet til at have 69 % chance for at holde rent mål mod Crystal Palace.
Point forudsigelse for GW3: 6 Pts.


Navn: John Lundstram
Pris: 4,1
Modstander: Leicester (H)
Begrundelse: Lundstram har med sin pris på 4,1 og position på midtbanen været sæsonens sensation indtil videre. I GW3 møder han Leicester, hvis talisman Jamie Vardy ikke har ramt netmaskerne i fire kampe og i sæsonens første to kampe kun har haft ét skud på mål. Med Sheffield Uniteds solide defensiv i mente bør der være fine chancer for et clean sheet her. Og med status som spillets pt mest scorende forsvarsspiller og Sheffield mest chanceskabende midtbanespiller, bør der være okay chancer for offensivt output, mens Lundstram med sin pris samtidig frigiver masser af midler til resten af holdet
Key stats: XG skud: 0,52 XG assist: 0,64 XG clean sheet: 0,77
Point forudsigelse for GW3: 5 Pts.Navn: Oleksandr Zinchenko
Pris: 5,5
Modstander: Bournemouth (U)
Begrundelse: Manchester City er altid et godt bud på cleansheet, hvor holdet sidste sæson holdt 20 bare i Premier League. Kyle Walker har været chanceskabende og var tæt på sin anden assist for sæsonen mod Spurs - men han presses af nyindkøbte Cancelo på højrebacken. Valget falder derfor på Zinchenko, der trods det mindre offensivt dominerende udtryk er relativt upresset som venstreback hos Manchester City og er 0,5 billigere end Walker.
Key stats: XG skud: 0,12 XG assist: 0,12. XG clean sheet: 0,79
Point forudsigelse for GW3: 6 Pts.Navn: Aaron Wan-Bissaka
Pris: 5,5
Modstander: Crystal Palace (H)
Begrundelse: Wan-Bissaka er en relativt begrænset back offensivt, men kompenserer herfor med en sikker pasningsfod og en evne til at få bonuspoint gennem hans fremragende forsvarsspil. United møder Crystal Palace, der i de første to kampe ikke har fået scoret og ligner ligaens mest tandløse hold. Fine chancer for et clean sheet på hjemmebane for United her.
Key stats: XG skud 0,02 XG assist: 0,11 XG clean sheet: 0,31
Point forudsigelse for GW3: 7Navn: Martin Montoya
Pris: 4,5
Modstander: Southampton(H)
Begrundelse: Brighton har fået en spændende start under Graham Potter, hvor de lagde ud med en 3-0 sejr og senest fulgte op med en uafgjort mod West Ham. Her dominerede Brighton og holdt Londonholdet fra skudforsøg i første halvleg. På trods af det missede clean sheet ser vi potentiale i Brightons nye formation, hvor Montoya spiller fremadstorende wingback i en 3/5-mandskæde. Det offensive udtryk kan give pote mod Southampton, der har set tunge ud på udebane indtil videre i sæsonen.
Key Stats: XG skud: 0,00 XG assist: 0,36 Clean sheet:0,53.
Point forudsigelse for GW3: 8 Pts.Navn: Anthony Martial
Pris: 7,6
Modstander: Crystal Palace (H)
Begrundelse: Med sin nye position som angriber er Martial et virkelig godt valg, og hjemme mod Crystal Palace er ingen undtagelse. Læg desuden mærke til det højere antal forventede mål end fx Harry Kane. Rigtig godt for en FPL midtbanespiller til 7,6, som finder sig godt til rette i sin nye position som spidsangriber.
Key stats: XG skud 1,19 XG assist 0,27 XG Clean sheet: 0,31
Point forudsigelse for GW3: 7Navn: Raheem Sterling
Pris: 12,1
Modstander: Bournemouth (U)
Begrundelse: Absolut spilleren med højeste antal forventede mål med helt uhørte 1,64! Men City skal også nok komme til at lave mange kasser i år, og Sterling kommer uden tvivl til at tegne sig for en stor del af dem. Må være fast mand på de fleste hold. Manchester City møder forholdsvis dårlig modstand i de næste 4 kampe, hvor Raheem The Dreams eksplosivitet virkelig kan komme til udtryk.
Key stats: XG skud 1,64 XG assist: 0,28 XG clean sheet: 0,79
Point forudsigelse for GW3: 12 Pts.Navn: Mohammed Salah
Pris: 12,5
Modstander: Arsenal (H)
Begrundelse: Et lille formdyk fra Mohammed Salah i kampen mod Southampton, hvor hans normale fantastiske statistikker med et Fantasy perspektiv var dalende i forhold til kampen mod Norwich. Vi tror på en Salah der er tilbage i storform mod Arsenal, efter en uges forberedelse der ikke indebærer en tur til Tyrkiet og 120 minutters Super Cup. Sidste gang de to hold mødtes, vandt Liverpool 5-1 og Salah gik derfra med 1 assist og 1 mål.
Key stats: XG skud: 0,21 XG assist: 0,81 XG mål: 2,87
Point forudsigelse for GW3: 10 PtsNavn: Manuel Lanzini
Pris: 6,5
Modstander: Watford (U)
Begrundelse: Det skal ikke være nogen hemmelig at Lanzini er en kæmpe favorit i Podcasten. Den Argentinske spilfordeler har god kvailitet rundt om sig i år, i form af Sebastien Haller, Felipe Anderson og Pablo Fornals. Vi tror den øgede kvalitet i West Hams angreb kan medføre point til Lanzini. I seneste kamp fik han tildelt sig 1 assist og modtog 3 bonus point efter kampen. Spændende spiller til prisen og med West Hams fremragende kampprogram i de næste 3 kampe, er det endelig tid til at skabe plads for Lanzini til 6,5.
Key stats: XG skud: 0,11 XG assist: 0,81 XG mål:1,92
Point forudsigelse for GW3: 6 Pts.Navn: Leandro Trossard
Pris: 6,0
Modstander: Southampton (H)
Begrundelse: Den nytilkomne belgier har taget Premier League med storm og specielt fået stor interesse i FPL fælleskabet. Med en pris på 6,0 er han endnu en god mulighed på midtbanen, hvor han fik scorede i seneste kamp mod West Ham og derudover fik et mål underkendt. Graham Potter har vist stor tilfredshed med Trossard og efter kampen mod West Ham er den belgiske landsholdsspiller en selvfølge i start 11’eren mod Southampton på lørdag. Trossard har sine forcer som afslutter og havde 4 afslutninger inden for rammen mod West Ham.
Key stats: XG skud: 0,55 XG assist: 0,02 XG mål: 1,16
Point forudsigelse for GW3: 8 Pts.Navn: Harry Kane
Pris: 11,0
Modstander: Newcastle (H)
Begrundelse: Kane blankede sidste runde mod City i en kamp Spurs aldrig rigtig var med i (på trods af 2-2 resultatet). Dog viste han i første runde at han stadig ved hvor målet står, og hjemme mod Newcastle er en oplagt mulighed for at udbygge scoringskontoen. Derudover har Newcastle set meget ustabile ud med deres nye manager Steve Bruce, hvor de har lukket 4 mål ind i de første 2 kampe.
Key stats: XG skud: 1,11 XG assist: 0,16 XG mål: 2,41
Point forudsigelse for GW3: 8 Pts.


Indkast.dk vil i fremtiden bringe artikler som denne samt en podcast - her er et link til denne uges udgave:

Soundcloud

AppleOptakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik