Fodbold nyheder

Onsdagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Paris Saint-Germain har afvist et seriøst FC Barcelona-bud på Neymar.

Article image

Paris Saint-Germain har afvist FC Barcelonas bud på Neymar – 330 millioner kroner samt Ivan Rakitic og Philippe Coutinho. (L’Equipe)

Real Madrids spanske midtbanespiller Dani Ceballos er tæt på at skifte til Arsenal. (Mundo Deportivo)

AS Roma ser ud til at have vundet kapløbet om den 26-årige franskmand, som AC Milan også har været interesseret i. AS Romas bud på 142 millioner kroner var tilsyneladende nok til at købe den centrale midtbanespiller i Fiorentina. (Sky Sports Italia)

Liverpool-målmanden Simon Mignolets agent har løftet sløret for, at den 31-årige belgier fortsat ønsker at forlade Liverpool i jagten på mere spilletid. (Les Sports Plus)

Inter planlægger at forlænge Lautaro Martinez’ kontrakt, hvilket kommer til at forbedre den 21-årige argentiners personlige vilkår i Milano-klubben. Kontraktforlængelsen har til formål at afskrække FC Barcelona, som er interesserede i den unge argentiner. (Calciomercato)

AC Milan kan måske forsøge at hente Manchester United-forsvareren Eric Bailly til klubben, efter Milano-klubben ikke var interesseret i at betale 150 millioner kroner for Liverpool-forsvareren Dejan Lovren. (Tuttosport)

FC Barcelona er interesseret i at hente Real Betis’ venstreback Junior Firpo til Camp Nou denne sommer. Planen er, at den spanske U21-landsholdsback skal vikariere for Jordi Alba, når den sædvanlige venstreback ikke er i stand til at spille. (Marca)

Atalantas italienske forsvarsspiller Gianluca Mancini er tæt på at skifte til AS Roma for 195 millioner kroner. (Gazzetta dello Sport)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik