Fodbold nyheder

Bayern vinder tysk double

Af Torsten Brix

Unge og ineffektive Leipzig kunne ikke score på en godt spillende Manuel Neuer…

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München vandt forleden det tyske mesterskab for syvende gang i træk, og lørdag aften havde de så chancen for at vinde en double ved at besejre Leipzig og Yussuf Poulsen i den tyske pokalfinale.

Den danske landsholdsangriber var i kampens indledning meget tæt på at score kampens første mål, men Manuel Neuer lavede en flot ”håndbold-redning” på Poulsens hovedstød, som også ramte træværket. Se chancen her:Det var ikke den eneste gang, at Neuer var stærk i Bayern-målet. Blandt andet vandt Neuer duellen med Emil Forsberg, da den svenske angriber fik en friløber. Imens det unge Leipzig-hold misbrugte deres chancer, så viste Robert Lewandowski enorm effektivitet, da han meget flot headede kampens første mål ind i den chancerige finale.

Med et dusin minutter igen scorede Kingsley Coman et flot mål til 2-0, efter franskmanden havde lavet en god skudfinte på Lukas Klostermann, inden Lewandowski lukkede til 3-0. Mod slutningen blev de to afgående Bayernspillere – Franck Ribery og Arjen Robben – sendt på banen, da Bayern vandt en tysk double.Leipzig – Bayern München: 0-3 (0-1)
0-1: Robert Lewandowski (29)
0-2: Kingsley Coman (78)
0-3: Robert Lewandowski (85)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik