Fodbold nyheder

Bayern vinder tysk double

Af Torsten Brix

Unge og ineffektive Leipzig kunne ikke score på en godt spillende Manuel Neuer…

Bayern München vandt forleden det tyske mesterskab for syvende gang i træk, og lørdag aften havde de så chancen for at vinde en double ved at besejre Leipzig og Yussuf Poulsen i den tyske pokalfinale.

Den danske landsholdsangriber var i kampens indledning meget tæt på at score kampens første mål, men Manuel Neuer lavede en flot ”håndbold-redning” på Poulsens hovedstød, som også ramte træværket. Se chancen her:Det var ikke den eneste gang, at Neuer var stærk i Bayern-målet. Blandt andet vandt Neuer duellen med Emil Forsberg, da den svenske angriber fik en friløber. Imens det unge Leipzig-hold misbrugte deres chancer, så viste Robert Lewandowski enorm effektivitet, da han meget flot headede kampens første mål ind i den chancerige finale.

Med et dusin minutter igen scorede Kingsley Coman et flot mål til 2-0, efter franskmanden havde lavet en god skudfinte på Lukas Klostermann, inden Lewandowski lukkede til 3-0. Mod slutningen blev de to afgående Bayernspillere – Franck Ribery og Arjen Robben – sendt på banen, da Bayern vandt en tysk double.Leipzig – Bayern München: 0-3 (0-1)
0-1: Robert Lewandowski (29)
0-2: Kingsley Coman (78)
0-3: Robert Lewandowski (85)

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik