Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Ryan Svale

Antonie Griezmann forlader Atletico Madrid til fordel for Barcelona. Real Madrid har budt på Poga og Alexis Sanchez retur til Serie A? Det og meget mere i dagens rygter fra det engelske.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München har spurgt ind til Manchester Citys 23-årige kantspiller Leroy Sane. (Daily Record)

Antoine Griezmann offentliggjorde i går, at han stopper i Atletico Madrid til sommer. Bedste bud på en ny klub er FC Barcelona, der stadig er frustreret over, at det ikke lykkes sidste år, men efter deres Champions League-exit ser de inhen anden udvej end at købe den 28-årige angriber. (Marca)

La Liga præsidenten Javier Tebas siger, at Griezmann allerede har aftalte med en klub, at de betaler hans frikøbsklausul. (Cope)

Real Madrid har budt 1,2 mia kroner på Paul Pogba. Et bud, som Manchester United skulle være åben for at acceptere. (Independent)

Gareth Bale vil afvise en retur til Tottenham. Den 29-årige waliser ser ingen grund til at forlade Real Madrid. (Mirror)

Manchester United og Manchester City jagter Juventus' 24-årige back Joao Cancelo, der kun får lov til at forlade klubben, hvis en klub møder kravene på 500 mio kroner, og hvis portuguiseren selv beder om et skifte. (Calciomercato)

Manchester United-boss Ole Gunnar Solskjær truer med at sælge halvdelen af holdet efter søndagens nederlag til Cardiff. (Sun)

23-årige Anthony Martial kan dog ånde letter op. Manchester United-spilleren vil ikke blive solgt, da han er én af Glazer familiens favoritspillere. (ESPN)

Manchester United er villig til at betale en del af Alexis Sanchez' løn for at sende han på en lejeaftale til Inter. (Mirror)

Everton overvejer enten at sælge Jonjoe Kenny eller sende ham på lån, da Seamus Coleman er sin skade helt kvit og derfor vil blive genvalgt til højebacken (Liverpool Echo)

Leicester prøver at udveksle lejeaftalen med den 22-årige belgiske midtbanespiller, Youri Tielemans, til en permernent aftale. Monaco-spilleren møder dog også interesse fra Manchester United og Tottenham. (Sky Sports)

Brendan Rodgers vil gerne beholde den 26-årige midtbanespiller Nampalys Mendy, selvom Wilfred Ndidi sidder solidt på pladsen som den defensive midt. (Leicester Mercury)

Barcelona vil sælge Philippe Coutinho denne sommer, men kun, hvis klubben får et bud på 750 mio. kroner. (Sport)

Manchester United er ikke villige til at imødekomme Napoli krav på den 27-årige centerforsvar, Kalidou Koulibably. I stedet går klubben nu efter Leicester's Harry Maguire og Inter's Milan Skriniar. (Independent)

Fulhams 18-årige engelske stortalent, Ryan Sessegnon, ønsker at skifte til Tottenham, da han gerne vil blive boende i London, og hellere vil arbejde sammen med Mauricio Pochettino. (Evening Standard)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik