Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Silas Stage

Manchester City skal bruge mange penge, og så er Antoine Griezmann på vej væk.

Article image
Ritzau-Scanpix

Chelseas 28-årige belgier Eden Hazard skifter til Real Madrid efter Europa League-finalen for cirka 740 millioner. (L’Equipe)

Real Madrid har tilbudt Tottenham muligheden for at hente Gareth Bale, der tidligere har spillet i klubben, tilbage på en lejeaftale for cirka 80 millioner. Den spanske klub ønsker også, at Tottenham skal betale omkring halvdelen af waliserens månedlige løn på 5.1 millioner.

UEFA-kontrollanter anbefaler at Manchester City skal have karantæne for at spille i Champions League i mindst en sæson grundet anklager over, at klubben vildledte UEFA’s økonomiske kontrollanter. (New York Times)

Premier League-mestrene Manchester City forbereder sig på at bruge cirka 1.7 milliarder i sommerens transfervindue i frygt for en transferkarantæne. (Mail)

Manchester Citys algeriske fløjspiller Riyad Mahrez har ingen intentioner om at forlade klubben for at få mere førsteholdsfodbold. (Guardian)

Den engelske midtbanespiller Ruben Loftus-Cheek vil kun forlænge kontrakten med Chelsea, hvis han bliver garanteret en plads i startopstillingen. (Sun)

Atletico Madrid vil have et møde med deres franske angriber Antoine Griezmann i denne uge, da de frygter at han allerede har lavet en aftale med Barcelona. (Cadena Ser)

Tottenham er tæt på at lukke en handel med Fulhams 18-årige venstreback Ryan Sessegnon på omkring 210 millioner. (Mail)

Både Tottenham og Jan Vertonghen er sikre på, at den 32-årige belgier vil blive klar til Champions League-finalen mod Liverpool den 1. juni. Belgieren sidder ude med en ankelskade. (Guardian)

Manchester United har gjort den senegalesiske Napoli-spiller Kalidou Koulibaly til deres primære transfermål denne sommer. (Mirror)

United har også tænkt sig at bruge cirka 400 millioner på Lille’s ivorianske fløjspiller Pepe. (Mirror)

Newcastle-spilleren Jonjo Shelvey overvejer at forlade klubben i sommerens transfervindue. (Chronicle)

Leicester-manager Brendan Rodgers har bedt klubben om at rykke hurtigt i jagten på belgiske Youri Tielemans, der rygtes væk fra Monaco i en handel på omkring 380 millioner. (Star)

Manchester City har fået afvist deres bud på Lyons 22-årige franskmand Tanguy Ndombele. (Le 10 Sport, via Manchester Evening News)

RB Leipzigs bestyrelsesformand har fortalt Liverpool, at de stadig kan få fat i tyske Timo Werner, da den 22-årige angriber endnu ikke har snakket med Bayern München. (Bulinews, via Liverpool Echo)

Barcelona forventer et bud fra Chelsea på Philippe Coutinho, hvis London-klubbens transferkarantæne bliver forsinket. (Goal)

Arsenal’s tyske midtbanespiller Mesut Özil siger, at han ikke har nogen intentioner om at forlade klubben. (Dazn Dach, via Mirror)

Everton-manager Marco Silva har fortale klubben, at det er vitalt at gøre lejeaftalerne med Kurt Zouma og Andre Gomes permanente. (Liverpool Echo)

Real Madrid har fortalt 32-årige Keylor Navas, at han ikke er en del af planerne for næste sæson. (Marca)

Leicester’s kroatiske forsvarsspiller Filip Benkovic er åben for at blive lånt ud til Celtic endnu en sæson. (Leicester Mercury)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik