Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Vidste du om… Joao Felix

Pudsigheder og statistikker om ”den næste Cristiano Ronaldo”.
- at i debutsæsonen for Benfica lavede han 11 mål og 6 assists i 21 kampe, så samlet var han med i et mål for hvert 78. minutter.

- at debutsæsonen løftede markedsprisen til over 750 millioner kroner.

- at han blev den yngste spillere til at score et hattrick i Europa League nogensinde efter tre mål imod Eintracht Frankfurt.

- at Cristiano Ronaldo ønskede, at han skulle komme til Juventus ligesom landsmanden var på daværende tidspunkt.

- at inden han kom til Benfica, havde han tilbragt mange af sine ungdomsår hos Porto.

- at han blev den yngste spiller for Benfica, da han fik debut i 2016.

- at han to gange har spillet imod Ronaldo og i begge kampe har Joao Felix fået en hovedrolle samt været bedre end landsmanden.

- at inden han blev udlejet til kriseramte Chelsea underskrev han en kontraktforlængelse med Atletico Madrid for fem år.

- at Felix ved skiftet til Chelsea var 23 år, men han havde spillet 131 kampe for Atlético samt lavet 34 mål og 18 assists. Derudover havde han spillet 28 landskampe for Portugal.

- at han fik et rødt kort i Chelsea-debutten og blev dermed den første siden 2014 til at blive udvist i sin første Premier League-kamp. Tre kampe senere var han atter i kamp for Chelsea og scorede efter 16 minutter imod West Ham.

- at han i september 2023 forlængede aftalen med Atletico Madrid til sommeren 2029, men samtidigt blev han udlejet til Barcelona.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER